Smink & Makeup

Bobbi Brown Blush: Desert Rose

2011. augusztus 08. spacegirl

Két dolog miatt lehetek egészen biztos benne, hogy öregszem. Az egyik, hogy már az is 15 percig tart, hogy úgy nézzek ki, mintha nem lennék sminkelve, a másik pedig, hogy elkezdtem kacsintgatni Bobbi Brown felé.

Az egyik Bobbi Brown termék, amit beszereztem, egy pirosító Desert Rose színben.

A világosabb bőrűek számára ez egy nagyon jó, természetes hatású pirosító. Pont olyan a színe, mintha mondjuk edzés közben kimelegedtünk volna. (Egyébként a legtermészetesebb hatás eléréséhez Bobbi ilyen színt javasol a híres Makeup Manualjében.)


Szokás szerint csillogok a vakutól

Ez a pirosító teljesen matt, a textúrája pedig finom, de ennek ellenére alig porzik. Nagyon jól pigmentált, elég keveset felvinni belőle és máris egészséges, természetes pírt ad az arcnak. Könnyű eloszlatni, nem kell attól tartani, hogy vonalas marad. Volt olyan, hogy otthon felejtettem a pirosító ecsetemet és kézzel vittem fel - még úgy is vállalható lett!

Ami a tartósságot illeti, sajnos egy fél nap után már erőteljes kopásnak indul. Bobbi egyébként azt javasolja a könyvében, hogy a természetes színű pirosítóra vigyünk fel keveset egy élénkebb színből is. Ez a rétegzési technika természetes fényt ad az arcnak és tartósabbá teszi a pirosítást.

A Desert Rose pirosító olyan termék, ami jól viselhető a mindennapokban, és csak komoly építéssel lehet belőle bohócpírt kihozni.

Sajnos az árára nem emlékszem, de mivel napi használatban van, egészen biztosan jó befektetés volt.

  • Termék: 5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 4/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 4/5

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása