Smink & Makeup

Maybelline 2011 őszi sminktrendek

2011. augusztus 25. spacegirl

Míg a L'Oreal Paris a visszafogott, klasszikus újításokat keresi idén ősszel is, addig a Maybelline márka sokkal bevállalósabb és az őszi sminktrendekben a 70-es, 80-as évek diszkójához nyúlt vissza.

Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere a mai bemutatón elmondta, hogy a legfrissebb termékeiket a 70-es évek luxus felé hajló divatkultúrája, illetve Gucci és Tom Ford kollekciói ihlették. A hazai Maybelline-nél egyébként úgy zajlik a munka, hogy New Yorkból megsúgják a legfrissebb trendeket és a hazaiak Oscar vezetésével adaptálják és újraértelmezik. Mindehhez egyébként egy belső Maybelline sminkverseny is kapcsolódott, ahol a márka hazai sminkesei mutatták be, hogy hogyan értelmezik a diszkó stílust. Ebből ma mi is ízelítőt kaphattunk. A bemutatott sminkeket a diszkó trendhez híven a színek vibráló kavalkádja és csillogása jellemezte. A szemhéjon a legkülönfélébb színek kaptak helyet, akár komplementer színpárok is.

Ami az új termékeket illeti, őszre a Maybelline Volum' Express szempillaspirál kollekcióját bővítették egy újabb darabbal, amely a One by One névre hallgat. Az új spirált a hajápolók ihlették, AHA gyümölcssavakat és C-vitamint tartalmaz. Csomómentes dúsítást ígér. A spirál keféje is új fejlesztés, ún. szempillacsapda. Ez egy 300 sörtés változat, így egy-egy pillára 3 sörte jut, ami teljesen körbe tudja venni. A spirál kacér, igéző és friss kinézetet ígér. Kaptunk egyet a sajtócsomagban, és bizony hamarosan tesztnek fogjuk alávetni! Ajánlott fogyasztói ára: 2.399 Ft.

A másik termék, amivel kijöttek, az EyeStudio Quad négyes szemhéjpúderek, 6 élénk színben - természetesen a diszkó korszak jegyében. A szemhéjpúderben mikrocsillámok találhatók, amik finomabb, szofisztikáltabb hatásúak. Az ígéret szerint nem törnek, nem morzsolódnak és alig peregnek le a használat során. Ilyet is kaptunk, megnézzük, mit tud! Ajánlott fogyasztói ára: 2.699 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása