Smink & Makeup

Kipróbáltuk a Lancome legújabb spirálját: Hypnose Doll Eyes

2011. szeptember 18. spacegirl

Számos kultikus termék van a sminktermékek piacán, ezek egyike a Lancome Hypnose spirálja. A spirálból több változat érhető el, de míg az "alapmodell" megítélese gyakorlatilag osztatlanul pozitív, addig az alváltozatokról megoszlanak a vélemények. A Doll Eyes a spirál kollekció legújabb darabja, amit jóravaló beauty blogként máris tesztnek vetettünk alá.

A hivatalos leírás szerint arra hivatott, hogy igazi játékbaba pillákat varázsoljon, amelyek nyitják a tekintetet. Az új, kúpalakú kefe egyenletes és tiszta felvitelt tesz lehetővé, és a szem sarkában ülő, illetve az alsó pillák is könnyen elérhetők vele. Az ún. Fiber Shine formula egyenként építi és íveli a pillákat. Úgy emeli és vastagítja a pillákat, hogy nem nehezíti el őket.

 
Lancome Hypnose Doll Eyes spirál

A Doll Eyes spirál a fenti, tipikus Hypnose vonalvezetésű, virágos csomagolást kapta. Amint látjátok, igényes, szép darab. A kefe a hivatalos leírásban is említett, kúp alakú, és tényleg remekül el lehet vele érni a szem sarkában is a pillákat, a külső, vastagabb résszel pedig szép ívet kapnak. Ezzel a kefével valószínűleg a kisebb szemű vagy rövidebb pillájú lányoknak sem kell szenvedniük. Még mielőtt használatba vennénk, feltűnő, hogy viszonylag erős illata van, ez azonban nem zavaró.

Na de lássuk, mit is tud a gyakorlatban!

 
A Lancome Hypnose Doll Eyes előtt


Két réteg Lancome Hypnose Doll Eyes-zal

Az állaga szárazabb, így nem ragasztja össze a pillákat és viszonylag gyorsan meg is szárad, nem kenődik. Az alsó képen látszik, hogy milyen látványosan hosszabítja a pillákat anélkül, hogy azok összeragadnának. A vastagítást kevésbé tapasztaltam, de ahogyan a mellékelt ábra mutatja, nem is hiányzik hozzá. Nappali sminkhez tökéletes ez a spirál, estére viszont valószínűleg másikat választanék. A tartósságára nem lehet panasz (mondjuk a spirálok esetében ez jellemzően nem szokott probléma lenni), irritációt nem okozott.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy eléggé megoszlanak róla a vélemények, a csillagos ötöstől egészen az egyesig osztályozták már a hivatalos site-on is. A vélemények alapján a túl hosszú vagy túl rövid szempillával rendelkezők nem szerették, mások a gyenge dúsító hatásra panaszkodtak, illetve volt olyan, akinek a kefe alakjával vagy az elkenődéssel akadt gondja. Én ezeket - a gyenge vastagító hatástól eltekintve - nem tapasztaltam.


Kontextusba helyezve :)

A Hypnose Doll Eyes spirál 8.400 Ft-ba kerül, ami igencsak borsos ár, még ha szuper spirálról van is szó. De igazából ez az egyetlen ellenérv, amit fel tudok hozni.

  • Termék: 5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 5/5

Bónuszként íme néhány, a Doll Eyes kollekcióhoz kapcsolódó tipp a Lancome nemzeti sminkmesterétől, Tombor Saroltától:

És el ne felejtsük mondani: a Lancome Facebook oldalán holnaptól szeptember 23-áig naponta három Hypnose Doll Eyes spirált sorsolnak, érdemes szerencsét próbálni!

A terméket a Lancome-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása