Smink & Makeup

Ezeket a sminkeket utáltátok

2011. szeptember 29. spacegirl

Szinte hihetetlen érdeklődés övezte a Milyen sminket utálnak a pasik? című bejegyzésünket: több mint 20.000 letöltést kapott és több mint 4000-en szavaztak. (Köszönjük!) Emellett regeteg tanulságos komment érkezett, érdemes belelapozni.

Íme a leggyűlöltebb sminkek szavazásának eredménye:


Kattintásra megnő!

A végeredmény nagyon hasonló lett ahhoz, amit a mi 26 fős "mintánk" gondolt erről a témáról. Amit érdemes kiemelni tanulságként:

  • a férfiak csak bizonyos alkalmakkor tolerálják/szeretik az erős sminket, a mindennapokban a természetességet preferálják,
  • általában nem magát a sminkelést, hanem a rossz, előnytelen sminket utasítják el (biztos vagyok benne, hogy a kis optikai tuningokat nem is "igazi" sminkként tartják számon).

A szavazásban egyébként smink és sminkhiba egyaránt volt felsorolva, és a fentieknek megfelelően a sminkhibák landoltak a lista élén. Az élénk színű rúzs érthető módon sokkal kevesebbeket zavar, mint egy (elrontott!) tetovált szemöldök. Mindez - legalábbis számomra - azt erősíti meg, hogy inkább a rossz sminkek miatt hajlamosak a pasik az egész sminkelést elutasítani.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása