Smink & Makeup

Mindennapi luxus: Chanel

2011. december 01. Katushka

Les 4 Ombres 95 Sparkling Satins eyeshadows

Néha kell egy kis luxus! Vagy inkább minden nap!!! Végre egy paletta, ami ötvözi magában a szépséget, az eleganciát, a csillogást, és a praktikumot.

És hogy miért is tökéletes választás ez a négyes paletta mindenki számára? Noss, azért mert pontosan olyan színeket tartalmaz, ami szinte az összes bőrtónushoz passzol. Arról nem is beszélve, hogy tökéletesen el lehet készíteni vele egy nappali sminket és egy dögös esti party sminket is.

Mindegyik szín enyhén selyemfényű, és csillámpigmenttel dúsított. Kevés is elég belőle felvitelkor, mert erősen pigmentáltak. Ha bázist használunk a festék alá a színek még erőteljesebbnek hatnak. A rózsaszín és a pezsgőszín, ajánlott vagy szemöldökcsontra highlighternek, vagy a belső szemzugba, vagy akár csak magában a teljes mozgó szemhéjon. A fekete és az ezüstös árnyalat, pedig inkább estére ajánlott. Én amikor ezzel a palettával sminkelem ki magam, akkor mindegyik árnyalatot használni szoktam. A belső szemzugba felviszem az ezüst színt. A teljes mozgó részt a fekete színnel festem ki. Ezt szépen elsatírozom, és hogy még inkább puhítsak a vonalakon a mélyítővonalhoz felviszek egy nagyon pici rózsaszínt, tényleg csak egy leheletnyit. A szemöldökcsont alá pedig a pezsgőszínt szoktam használni.

A csomagolása pedig tökéletesen tükrözi a luxust, az eleganciát, a letisztultságot. Egyszóval: Chanel. A paletta tartalmaz egy tükröt, ami nélkülözhetetlen egy ilyen termék esetében és két pici szivacsos aplikátort. Ez azért is praktikus, mert a két aplikátornak összesen 4 oldala van, ezért mindegyik színnek jut egy felület. Ellentétben más palettákkal, ahol adnak két darab aplikátort, és cserébe 6 szín van a palettában.

  • Termék: 5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 5/5

Ez a termék kitűnőre vizsgázott nálam :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása