Smink & Makeup

Új alapozó a Lancome-tól: Teint Idole Ultra 24H

2012. január 22. spacegirl

A Lancome legújabb alapozója, a Teint Idole Ultra 24H az ún. EternalSoft technológiára épül, amelynek alapja egy kettős szerkezetű, speciális polimer. A szilikon hosszantartó tökéletes fedést biztosít, míg a hydrokarbon az egész napos kényelem biztosítására hivatott. A Tenit Idole Ultra 24H természetes és hibátlan fedést, egységes és matt arcszínt ígér egész napra, maszk-hatás nélkül. Könnyed textúrája egybeolvad a bőrrel.

Eddig a Lancome Teint Idole Ultra 4 árnyalatban volt elérhető, az új összetételű Teint Idole Ultra 24H 10 árnyalatban kerül bevezetésre. Az alapozónak a formulája mellett az üvege is megújult, elegáns és modern csiszolt üveg csomagolást kapott, koronás fekete lakkozott kupakkal. Ajánlott fogyasztói ára 9.400 Ft.

A Lancome ragyogást fokozó alapozója, a Teint Miracle termékcsalád is bővül, a jelenlegi 7 árnyalat mellett további 3 árnyalatban lesz elérhető. Ajánlott fogyasztói ára 10.688 Ft.

A Lancome Teint Idole Ultra 24H és Teint Miracle 2012 februárjától kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben és a Lancome márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása