Smink & Makeup

Maybelline újdonságok: Illegal Length szempillaspirál és Dream Nude Airfoam alapozó

2012. február 10. spacegirl

Két újdonságot is bemutatott a héten a Maybelline, az egyik Illegal Length szempillaspirál, a másik perdig a Dream Nude Airfoam alapozó.

A Maybelline legkedveltebb termékei közé tartoznak a spirálok, és ezen a fonton erősítettek most az Illegal Length szempillaspirállal, amely - mint neve is mutatja - extrém hosszabbításra hivatott.

Ez azért nyilván túlzás egy "kicsit"

Az új spirál rostszálakat tartalmaz, amelyek ráépülnek a pillákra. (Erről már írtunk nektek korábban!) Ennek a spirálnak az az egyedisége, hogy 4 mm-es rostszálakat tartalmaz, míg a versenytársak spiráljaiban többnyire 2 mm-es rostok vannak. Rostfixáló formulája láthatóan nyújtja a pillákat és rögzíti a rostszálakat a pillákhoz, így nem kell attól tartanunk, hogy lepotyognak. A spirál keféje is speciális, 6 ponton érintkezik minden szempillával, ami segíti a rostok optimális felvitelét.

Az új spirál ajánlott fogyasztói ára 2.559 Ft, és a Maybelline arra számít, hogy legalább olyan népszerű lesz, mint a Volum' Express spirálok.

Az új, Dream Nude Airfoam névre hallgató alapozó pedig a természetes hatás elérésében jeleskedik.

Modell furcsa végtagokkal

Különleges hab állaga és nagyon könnyű, kellemes textúrája van, és a leírás szerint teljesen súlytalanul és töléletesen fed, azaz nem kell maszk-hatástól tartani. Mattító hatása van, így a felvitel után nem feltétlenül van szükség púderre. Kombinált és zsíros bőrre is ajánlják. Alapos felrázás után lehet használni és egy mogyoronyi mennyiség felvitelét javasolják. A bemutató során felvitt mennyiséget én mondjuk olyan három mogyorónyira saccolnám, de az már tényleg bőven elég volt. Erre a formulára egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan működik a gyakorlatban! Általában folyékony alapozót használok, sőt mostanában inkább bb krémeket, kifejezetten érdekel, hogy felvitel és hatás tekintetében milyen különbségek vannak.

Az új, hab állagú alapozó ajánlott fogyasztói ára 3.199 Ft.

A sajtótájékoztató egyébként több szempontból is érdekes volt még a termékeken túl, egyrészt Ránky Katalin, a L'Oreal hazai alapítója (nagyon jó kis interjú volt vele nemrég a Neszeszeren!) beszélt többek között a Maybelline márka itthoni bevezetéséről. Akár hiszitek, akár nem, ez 16 éve történt! (1996 volt egyébként az az év, amikor a L'Oreal felvásárolta ezt a márkát.) A márka bevezetését komoly fenntartásokkal kezdték meg annak idején, többen lehetetlennek tartották, hogy egy amerikai márka itthon befusson, ráadásul egy rózsaszín csomagolású termékkel. Hát ki vesz olyat?! Az évek során persze bebizonyosodott, hogy igen sokan... Az egyes termékek itthoni bevezetésénél egyébként Katalin elmondása szerint eléggé biztosra szoktak menni, azokat hozzák csak be, amik várhatóan a hazai piaci igényeknek és elvárásoknak meg fognak felelni.

A másik érdekesség az volt, hogy bemutatták a MOME-n kiírt sminkes ruhatervezési pályázat nyertes munkáját, aminek különlegessége, hogy a klasszikus fekete sminkes öltözeten feltűntek a sminkesekre - és persze beauty bloggerekre! - olyan jellemző swatch-ok. Sajnos ezúttal nem fotóztam, így ezt nem tudom megmutatni, de összességében remek dolognak tartom, hogy a Maybelline a művész palántákat ilyen pályázatokkal támogatja, ráadásul ez a márka image-éhez is tökéletesen illeszkedik.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása