Smink & Makeup

3D műszempilla ápolása

2012. február 11. Katushka

Mit ahogy korábban olvashattátok tapasztalataimat a pilla felrakásáról, most a kezeléséről olvashattok.

Nagyon fontos odafigyelni, hogy milyen termékeket használunk, és hogy mennyire ápoljuk a pilláinkat, mert az eredmény és a szépség csak így lesz igazán tartós.

Az első 48 óra

Az applikációt követő első 48 órában kerülni kell, hogy a szemünket víz, vagy gőz érje, mert a ragasztónak ennyi idő kell ahhoz hogy teljesen megszáradjon. Ebben a két napban nem ajánlott, hogy bármivel is kifessük a szemünket és a pilláinkat, mert ezáltal nedvesség érheti őket. Logikus ezáltal, hogy ne mondjunk uszodába, szaunába, szoliba. A forró/meleg gőz a későbbiekben sem javallott, mert gyengítheti a ragasztót.

Sminkelmosás

Nagyon oda kell figyelni, hogy milyen termékeket használunk. Fontos, hogy a sminklemosó amit használunk, az ne olajos alapú legyen, mert az oldhatja a ragasztót. Vagy gondosan nézzük meg az összetevőket és úgy válasszunk sminklemosót, vagy ezt megkönnyítve vehetünk Xtreme Lashes szemfestéklemosót. Én így tettem, mert ez a legbiztosabb! (Engem egy pillanat alatt rá lehet dumálni az ilyenekre :) Ez a sminklemosó nem csak a szem/szempilla tisztítására alkalmas, hanem a teljes arc tisztítására is.

Spirálozás

Szintén oda kell figyelni, hogy olyan szempillaspirált használjuk, már ha használni szeretnénk, mert amúgy szerintem semmi szükség rá :), ami nem vízálló! Mivel csak víz bázisú sminklemosót használhatunk, értelem szerűen csak a nem vízálló spirált tudjuk lemosni vele. Erre is van az Extreme Lashes-nek pár jó terméke. Az egyik egy sima dúsító szempillaspirál.

A másik pedig egy dúsító hosszabbító spirál.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása