Smink & Makeup

Kipróbáltuk a Maybelline legújabb spirálját: Illegal Length Mascara - Black

2012. február 21. spacegirl

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy a Maybelline egy új spirállal jelentkezett, az Illegal Length-tel, amely nevéhez híven extrém hosszabbításra hivatott.

A hosszabbító spirálok úgy működnek, hogy rostszálakat tartalmaznak, amelyek ráépülnek a pillákra. Ennek a spirálnak az az egyedisége, hogy 4 mm-es rostszálakat tartalmaz, ami kétszer olyan hosszú, mint az átlagos, konkurens termékeké. Az ígéret szerint rostfixáló formulája láthatóan nyújtja a pillákat és rögzíti a rostszálakat hozzájuk, így nem kell attól tartanunk, hogy lepotyognak. A spirál keféje is speciális, 6 ponton érintkezik minden szempillával, ami segíti a rostok optimális felvitelét.

Az Illegal Length ezüst színű és hajlított alakú műanyag csomagolást kapott. Bár látszik rajta, hogy drogériás spirálról van szó, szerintem teljesen rendben van.  A keféje átlagos méretű, a vége felé valamelyest keskenyedő, és ha közelebbről megnézzük, akkor valóban ott figyelnek rajta a leírásban említett 4 mm-es rostszálak.

Az állaga nedves, de viszonylag gyorsan szárad, és azt követően már szépen a helyén marad. Vastagítja és hosszabbítja is a pillákat, de nekem már egy rétegben is csomósodik egy kicsit, és ahova bővebb festék jut, ott össze is tapasztja egy kicsit. Látszik viszont, hogy bőven elég belőle egy réteg. A tartóssága rendben van, nem pereg le, bár a tél hatására az utcán ömlő könnyeim azért őt is megtépázzák. Irritációt nem okozott.

Előtte

Utána

  • Termék: 4/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 3/5
  • Tartósság: 4/5
  • Felvitel: 4/5
  • Csomagolás: 4/5

Az új spirál ajánlott fogyasztói ára 2.559 Ft, ami egyébként nem rossz ár érte.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása