Smink & Makeup

Kipróbáltuk: Rimmel Scandal Eyes Mascara

2012. február 29. spacegirl

Bevallom, hogy emberemlékezet óta nem használtam Rimmel terméket, úgyhogy ezt a rossz szokásomat most egy teszttel töröm meg. A Scandal Eyes szempillaspiráljukat próbáltam ki, amely arra hivatott, hogy "botrányos" pillákat varázsoljon, mégpedig egy hatalmas keféjű applikátor és persze az innovatív formulája segítségével. Az ígért hatás pedig tökéletesen formás, dús és legfőképpen túlméretes szempilla.

A csomagolása - legalábbis szerintem - eléggé "meglepő" ennek a spirálnak, konkrétan narancssárga műanyag, fekete nyomott feliratokkal, amelyek ráadásul már egy hét után kopásnak indulnak. Ennek mondjuk olyan nagy jelentőséget nem tulajdonítok, hiszen számos remek drogériás spirált sikerül kevésbé csinosan csomagolni.

Ami a kefét illeti, tényleg hatalmas, kb. a MAC Opulash-éhez és az Urban Decay Big Fatty-jéhez mérhető. A magam részéről ezeket kevésbé szeretem, mert nehéz úgy használni, hogy az ember ne kenje össze magát, különösen a szem sarkánál, de a nagy kefének is megvan a maga rajongótábora, sokan vannak, akiknek kifejezetten ez jön be.

A Rimmel Scandal Eyes formulája eléggé nedves, de viszonylag hamar megszárad és utána már nem kenődik el. Ő sem szereti viszont a téllel járó sok könnyezést, de ezt nem is várhatjuk el tőle. Nem okozott semmilyen irritációt.

Így működik a gyakorlatban:

Előtte

Utána - egy réteg

Utána - két réteg

A hivatalos leírás alapján elég sokat várna tőle az ember, ívelést, dúsítást és hosszabbítást egyaránt. Úgy tűnik azonban, hogy mindhárom területen közepesen teljesít, ami nem baj, hiszen egy remek spirál lehet a mindennapokra, amikor is nem célunk óriáspillákat rebegtetni. Én egy rétegben szeretem használni a spirálokat, a középső képen láthatjátok, hogy teljesen rendben van, de inkább természetes, mint drámai vagy botrányos a hatás. Két rétegben már kicsit összeragad, inkább egy rétegben ajánlom a használatát.

Az eredeti ígéreteket sajnos nem teljesíti, így csalódás lehet annak a számára, aki ezekkel az elvárásokkal veszi a kezébe. Inkább olyanoknak ajánlom, akiknek egyébként is hosszabb és dúsabb pillájuk van és erre szeretnének egy kicsit ráerősíteni.

  • Termék: 3,5/5
  • Pigmentáltság: 5/5
  • Textúra: 4/5
  • Tartósság: 4/5
  • Felvitel: 3/5
  • Csomagolás: 3/5

A terméket a Coty-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása