Smink & Makeup

Új hajápoló termékcsalád a L’Oreal Paris-tól: Elseve Arginine Resist X3

2012. március 08. spacegirl

A vadonatúj Elseve Arginine Resist X3 hajápoló termékcsalád, mint neve is mutatja, arginint tartalmaz és hármas hatást fejt ki.

Egyrészt a hajtövektől táplál, másrészt átalakítja a haj szerkezetét, harmadrészt ellenállóbbá teszi a hajat egészen a hajvégekig.

Az argininről azt érdemes tudni, hogy a keratinban természetesen jelen lévő aminosav, amely az ellenállóbb haj növekedésének elősegítéséhez és a hajszál hosszú élettartamának megőrzéséhez fontos.

Ezt a négytagú termékcsaládot gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos hajra ajánlja a L’Oreal Paris.

 

Hajerősítő sampon: Ideális összetételével a hajerősítő samponból az Arginin ott rakódik le a hajra, ahol a hajnak a leginkább szüksége van rá, és mindez már egy használat után. Összetétel az Arginin mellett protein származékkal és Ceramid R-rel van gazdagítva. Ajánlott fogyasztói ára: 929 Ft.

Hajerősítő balzsam: Az Arginint, proteinszármazékot és Céramide R-t tartalmazó összetétel tápláló és simító összetevőkkel gazdagított, hogy táplálja a hajat, könnyítse a haj kifésülhetőségét miközben nem nehezíti el azt. Ajánlott fogyasztói ára: 929 Ft.

Hajerősítő pakolás: Hajerősítő pakolás koncentrált erősítő szérummal, mely intenzív ápolást biztosít a gyenge, töredezés miatt hullásra hajlamos haj számára. Gazdag, krémes, lágy textúra. Ajánlott fogyasztói ára: 1.499 Ft.

Hajerősítő spray: A legnagyobb Arginin koncentrációval rendelkező termék az Arginine Resist X3 termékcsaládon belül. Intenzív hajtő-célzó hajápoló a fokozott erősítő hatásért. Ajánlott fogyasztói ára: 1.499 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása