Smink & Makeup

Glamour ecsetszett ajánló Tőlünk Nektek

2012. március 22. Katushka

Aki követ minket az tudja, hogy korábban már volt egy kezdeményezésünk, miszerint összeállítottunk egy sminkecset csomagot a BőszEcsettel. Mivel a Ti visszajelzéseitek is azt mutatták hogy sikeres volt a füstös ecsetszett, gondoltuk folyatjuk a praktikus és hasznos ecsetszettek összeállítását. Ebből született meg a "Glamour ecsetszett", amit remélem ugyan olyan lelkesedéssel fogtok fogadni, mint a füstös smink ecsetszettet! :)

Ebben a készletben most csupa olyan ecsetet találtok, amivel el lehet készíteni egy ma már klasszikusnak számító pin-up sminket. Nem kell feltűnősködni, elég lehet egy szép tusvonal és egy dögös piros rúzs is a kifinomult megjelenéshez. A kevesebb néha több!

De hogy pontosan melyek is ezek az ecsetek?

A tökéletes tusvonal elkészítéséhez találtok benne egy vékony tusecsetet, amivel nagyon precízen lehet vékony és vastag vonalat is húzni.

 

A szemöldök formázásához érdemes szemfestéket és ecsetet használni, mert így lesz igazán természetes a hatás. Ehhez a tökéletes egy lapos ferde ecset, ami szintén megtalálható a szettben.

A smink fixálásához nélkülözhetetlen a jó púder ecset.

A pirosításhoz is érdemes jó minőségű pirosító ecsetet használni. Pl ferde ecsetet, mert ezzel pirosítani és kontúrozni is könnyedén lehet, arról nem is beszélve, hogy szépen el lehet dolgozni a színeket. Az ecset szőrök állaga sem mindegy, mert ha pl. túl durvák a szálak, akkor az nagyon megtöri/porozza a pirosítókat.

Rúzsozáskor szintén fontos, hogy jó minőségű, precíz ecsetet használjunk. Ezzel az ecsettel egyaránt meghúzhatjuk az ajkak kontúrját is és ki is tölthetjük színnel. Arról már nem is beszélve, hogy milyen praktikus, mert rátesszük a kis kupakját, és már mehet is a táskába, nem fog semmit összekenni.

A szett ára 6 900 forint, amit megvehettek a BőszEcset boltjában illetve megrendelhetitek a webshopban is.

Mit szóltok az új szettünkhöz? Én imádom! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása