Smink & Makeup

Vendégposzt: La Prairie Soleil Suisse napozó család

2012. április 09. makeupadmin

Ezt a posztot ismét Bertalan Viki profi sminkes és sminkoktató jegyzi. További anyagokért nézz át hozzá is!

A Soleil Suisse egy olyan forradalmian új kollekció, amely egyidejűleg véd a napsugárzás és a környezeti ártalmak ellen, így a kombinált bőrápolás-bőrvédelem új dimenzióját nyitja meg a hölgyek és az urak előtt.

Többszintű védelem és ragyogó megjelenés

Erős fényvédelem, hatékony antioxidánsok, gazdag hidratálóösszetevők, valamint a La Prairie Exkluzív Sejt Komplex nyújtanak együttesen különleges védelmet a bőr számára a Soleil Suissban. Hatékonyan semlegesítik a környezetszennyezés káros hatásait és segítik megakadályozni a bőr idő előtti öregedését. Azonnal felszívódnak és ragyogó fénybe burkolják a bőrt.

Maximális biztonság

A La Prairie semmit nem bíz a véletlenre, hogy garantálhassa azt a minőséget, melyet a luxusmárka rajongói már megszokhattak. Napozó termékeiben 30-as, vagy magasabb fényvédőfaktor található, amely nemcsak az UVA és az UVB sugarak ellen biztosít védelmet, hanem egy úgynevezett második védelmi vonalat is nyújt a méregtelenítő antioxidánsoknak köszönhetően. Ezen felül tengeri eredetű ásványi anyagokkal hidratálják és táplálják a bőrt. A végeremény pedig bámulatos.

Sun Protection Emulsion – Arc – SPF 30

A finom, mégis bársonyos textúrájú készítmény erőteljesen védi az arcot, a nap káros hatásának leginkább kitett bőrfelületet. Hatékonyan küzd a bőr öregedéséért felelős UVA és UVB sugarak ellen a vörös pálmamoszat természetes antioxidánsának köszönhetően. A könnyű emulziós formula öregedésgátló és bőrpuhító összetevőkben gazdag, amelyek intenzíven hidratálják bőrt és segítik megőrizni nedvességtartalmát, valamint ásványi anyagokban pajzsként védik a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben (pl. cigarettafüst). A Soliel Suisseban található tengervíz koncentrátum kalciumot, magnéziumot, vasat, és cinket is tartalmaz, hozzájárulva ezzel a bőr ásványi anyag egyensúlyának fenntartásához.

A kívánt védelem elérése erdekében napozás előtt egyenletesen vigyük fel a megtisztított arcra, várjuk meg, amíg alaposan beissza a bőr. Amikor csak szükséges, törölközés, úszás, izzadás után ismételjük meg a felvitelt.

A praktikus 125 ml-es kiszerelés javasolt fogyasztói ára 28.800 forint.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása