Smink & Makeup

Teszt: L'Oreal Paris Lash Architect 4D - A kedvenc spirálom

2012. május 31. spacegirl

loreal_lash_architect_1.png

Mostanában azt vettem észre, hogy bár számtalan spirálom van, újra és újra a L'Oreal Paris Lash Architect 4D-t veszem elő reggelente. A 4D elsőre eléggé meredeken hangzik, de igazából annyit jelent, hogy egy dúsító, hosszabbító, ívelő és vastagító spirálról van szó.

Fém hatású csomagolásával a Lash Architect 4D egy kicsit kilóg a drogériás sorból, igényesebb és elegánsabb a megjelenése. A külseje gyűjti az ujjlenyomatokat, a nyaka meg a festéket, de ezen végül is túl tudom tenni magamat.

A spirál applikátora a vékonyabb fajtából való, én ezeket jobban szeretem, mert könnyebb velük elérni a külső pillákat és a pillák tövét is. Nem vesz fel nagyon sok festéket, de azért nem árt egy kicsit "lehúzogatni" a kefét a spirál nyakánál. Az állaga közepesen nedves, felvitel után gyorsan megszárad. Ha közelebbről megnézzük, akkor látszanak benne a hosszabbításra hivatott mikroszálak is.

A hétköznapokon egy rétegben szeretem használni a spirálokat, és ez az a termék, ami leginkább azt az eredményt adja, amit elvárok. Nem akarok drámai pillákat rebegtetni, de azért legyen meg a hosszabbítás, ívelés és dúsítás. A Lash Architect 4D pedig szépen hozza ezt. (Új korában persze még jobb volt, most már ideje lenne újravásárolni.)

loreal_paris_lash_architect_4d_elott.jpgElőtte

loreal_paris_lash_architect_4d_utan.jpgUtána - egy rétegben

Két rétegben drámaibb a hatása, bár sajnos úgy egy kicsit csomósodik. Olvastam olyan véleményeket, amik összetapadásról, pókláb pillákról számoltak be, én ezt kevésbé tapasztaltam, ha pedig össze is ragadt néhány pilla, akkor egy kis legyezőecsettel könnyedén szétválasztottam őket.

A tartóssága is rendben van, normális esetben nem szokta a szemem alatt találni magát a nap végére. A könnyezést és a dörzsölést nem szereti, akkor maszatolódik.

A L'Oreal Paris Lash Architect spirál ára 4.200 Ft körül van, ami nem olcsó, de szerintem a drogériás kategóriában ez a legjobb (az általam próbáltak közül legalábbis), és ver egy sor prémium vagy luxusterméket is.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása