Smink & Makeup

Nyerj tökéletes arcbőrt!

2012. szeptember 19. spacegirl

Elsőre hatásvadásznak tűnhet a cím, de ha tovább olvasol, biztosan nem fogsz csalódni! A Paula's Choice jóvoltából egy Resist Weekly Resurfaceing Treatmentet nyerhettek tőlünk, amely egy 10% AHA savat tartalmazó, kémiai hámlasztó szérum. A kémiai hámlasztás elsőre kissé ijesztően hangzik, de valójában ebben az esetben is „radírozásról” van szó, ami máris egy ismerős elem az arcápolási rutinunkban.

paulas_choice_jatek.png

Kép: Your BFF

Bőrünk felső rétegének megújulását célszerű különféle hámlasztók segítségével gyorsítani, így az sokkal üdébb és frissebb lesz. Ráadásul a megfelelően hámlasztott bőrbe a hidratáló krémek és a szérumok is jobban felszívódnak, így krémeink hatását is növelhetjük a rendszeres exfoliálással.

A hámlasztóknak két nagy csoportjuk van, a fizikai bőrradírok, illetve a kémiai hámlasztók. Az otthon használatos kémiai hámlasztók leggyakrabban AHA vagy BHA savakat tartalmaznak, és erősségüktől függően különböző gyakorisággal célszerű őket használni. A BHA savak főleg zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrre valók, mert a szalicil sav zsírban oldódik és képes a pórusokba bejutni, és azokat is megtisztítani az elhalt hámsejtektől. Az AHA savat tartalmazó kémiai hámlasztók pedig szárazabb bőrre valók, vízben oldódnak és inkább a felszínt hámlasztják, nem pedig a pórusok mélyét. A leggyakrabban használt AHA a glikolsav, mely azon túl hogy hámlaszt, hatásos öregedés elleni összetevő is, mely serkenti a kollagén termelést.

A kémiai hámlasztók segítenek kiegyenlíteni a bőrfelszínt, halványítani a pigmentfoltokat, pattanásokat, illetve jót tesznek az öregedő, fakó arcbőrnek is.

További infók a hámlasztásról a Krémmánia blogján (1, 2)!

A Paula's Choice Resist Weekly Resurfaceing Treatment 10% AHA savat tartalmaz, melynek ph értéke a 3,5-3,8 közötti tartományban van. Ránctalanító, bőrkiegyenlítő hatású, egységesíti az arcszínt. A gyulladáscsökkentő anyagok segítenek az AHA sav irritáló hatását csökkenteni, míg az antioxidánsok rásegítenek az AHA anti-aging hatására. Illatanyagmentes és nem tartalmaz mesterséges színezéket. Folyékony, tonik-jellegű állaga egyszerű felvitelt tesz lehetővé. Heti egy alkalommal ajánlott használni éjszakára, kerülve a szem és a száj környékét. 10 perc után leöblíthető, de akár rajta is hagyható a bőrön annak érzékenységétől függően. (Más hámlasztókkal és radírozókkal ne használd egyszerre!) Az ára 31,25 EUR (kb. 8.800 Ft) a Paula's Choice oldalán.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Először is, ha eddig még nem tetted, lájkold a Paula's Choice Magyarország és a Makeup blog Facebook oldalát!

Ezután már nincs is más dolgod, mint az alábbi form segítségével jelentkezni a játékra:

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2012. szeptember 22. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Nyereményedet a 1033 Budapest, Flórián tér 1. II. emeletén (CEMP Sales House) veheted át, hétköznap 9.00-17.00 között.

Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2012. szeptember 23-án, és szeptember 29-én 20.00 óráig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az adatokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása