Smink & Makeup

Vadiúj Armani ajaklakkok: Lip Maestro

2012. október 28. spacegirl

Imádom, hogy az ajakfestésben (is) új és új formulákkal és textúrákkal jelentkeznek a cégek. A télre az Armani is egy új generációs rúzzsal vagyis inkább ajaklakkal készült, amely intenzív, csábító, vibráló színekben érkezik.

RANGE_5_WHITE.jpg

A Lip Maestro egy bársonyos, matt ajakszín, amely ragyogóbb, mint egy matt rúzs, ugyanakkor sokkal kifinomultabb mint egy szájfény. Bár nehéz ezt pontosan elképzelnem, feltételezem, hogy az YSL ajaklakkokéhoz hasonló hatást érnek el. Leírása szerint az átlátszó, bársonyos textúra elnyeli a fénysugarakat, így kölcsönözve intenzív, telt és egyben matt színt az ajkaknak. Az ún. „color backlighting” technológiának köszönhetően a fény kölcsönhatásba lép a különleges pigmentekkel, amely ezután visszaverődik, így kölcsönözve "háttérvilágítást" az ajkaknak.

"A Lip Maestro megalkotása során egy olyan tiszta, vibráló színt szerettünk volna létrehozni, amely minden bőrtípushoz tökéletesen illik. Egyedülálló, fényűző színek ragyogó matt formulába zárva."

- Linda Cantello, a GAC nemzetközi sminkmestere

A Lip Maestro azt ígéri, hogy bársonyos textúrája könnyedén siklik az ajkakon és órákon át tartó, hibátlanul matt végeredményt ad, száraz érzés nélkül. Az ajkak teltnek tűnnek és látványosan simává, hidratálttá válnak.

A Lip Maestro 8 színben érkezik és 9.900 Ft-ba kerül majd. 2012. novemberétől kapható a Mammut II- ben található Douglas parfümériában, a Giorgio Armani Cosmetics standon.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása