Smink & Makeup

L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendek: termékújdonságok

2012. november 02. spacegirl

A L'Oreal Paris is kitett magáért az őszi-téli időszakra, rengeteg új termék került a boltok polcaira.

loreal_paris_osz-tel_termekek.jpg

A Color Riche Les Ombres Quad szemhéjpúderek kilenc különböző összeállításban érhetők el, és mindegyik paletta négy, egymással összeillő színt tartalmaz. A visszafogottabb és élénkebb színek hívei is fognak találni kedvükre valót a kínálatban. A paletták puha, selymes textúrát és a színfokozó technológiának köszönhetően magával ragadó színeket ígérnek. Bár tesztnek még nem vetettük alá őket, a lenti mintákon látszik, hogy az E3 és S3 paletták szépen pigmentáltak, a P3 viszont láthatóan gyengébb ebből a szempontból. A barna (E3) paletta a csillámok miatt kifejezetten ünnepi, míg a lila (S3) egészen bulis. A megjelenésük szép, klasszikus (bár látszik azért, hogy a drogériás kategóriába tartoznak), maguk a szemhéjpúderek pedig érdekes, látványos mintázatokba vannak rendezve. Ajánlott fogyasztói áruk 3.049 Ft, szerintem ajándéknak is tökéletesek.

loreal_color_riche_quad_barna.jpg

L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad - E3 Infiniment Bronze

loreal_color_riche_quad_barna_nyitva.jpg

loreal_color_riche_quad_barna_minta.jpg

loreal_color_riche_quad_zold.jpg

L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad - P3 Baie d'Emeraudes

loreal_color_riche_quad_zold_nyitva.jpg

loreal_color_riche_quad_minta.jpg

loreal_color_riche_quad_lila.jpg

L'Oreal Paris Color Riche Les Ombres Quad - S3 Disco Smoking

loreal_color_riche_quad_lila_nyitva.jpg

loreal_color_riche_quad_lila_minta.jpg

Íme néhány kampánykép, hogy érezzétek, miről is van szó:

Loreal_Color_Riche_Quad_Modell_arckep.jpg

Loreal_Color_Riche_Quad_Modell-arckep-Smoky.jpg

Loreal_Color_Riche_Quad_Modell-arckep-Luminous_preview.jpg

A sminktrendekre még visszatérünk egy másik posztban!

A másik "szemrevaló" újdonság a Volume Million Lashes spirál Excess változata, amely azt ígéri, hogy szétválaszt és dússá varázsol minden egyes szempillát a drámai tekintetért. A legnagyobb Volume Million Lashes kefe és a színtiszta fekete formula dolgozik a "millió szempilla" hatásért. Kíváncsi vagyok, hogy működik a gyakorlatban, bár bevallom, hogy a szilikontüskés applikátorokat nem kedvelem különösebben. Ajánlott fogyasztói ára 4.299 Ft.

loreal_volume_million_lashes_excess.jpg

L'Oreal Paris Volume Million Lashes Excess

loreal_volume_million_lashes_excess_nyitva.jpg

A spirál arca a szépséges Eva Longoria, nagy kár, hogy a képen ennyi az utómunka:

Loreal_Excess_modell_preview.jpg

Az őszi-téli kollekció része a Lumi Magique alapozó, amely tökéletes, egységes fedést, s mégis természetesen ragyogó arcbőrt ígér. Igényes, üveg csomagolást és praktikus pumpás kiszerelést kapott. Folyékony, kellemes textúrájú alapozó, szépen siklik a bőrön. Bár a színe láthatóan kissé sötét nekem, azért fogok vele kísérletezni. Hét árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztó ára 4.499 Ft.

loreal_lumi_magic_alapozo.jpg

L'Oreal Paris Lumi Magique Light Infusing Foundation, SPF 18 - N3 Pure Linen

loreal_lumi_magic_alapozo_nyitva.jpg

loreal_lumi_magic_alapozo_minta.jpg

Az alapozó némi Photoshoppal turbózva:

Loreal_LumiMagique_Modell-arckep_preview.jpg

Szintén újdonság a kínálatban az YSL Touche Eclat "kistestvérének" tekinthető Lumi Magique korrektor, amely egységes fedést, s mégis természetesen ragyogó arcbőrt ígér. A szem alatti karikákra, elszíneződésekre és egyéb bőrhibákra egyaránt ajánlja a L'Oreal Paris. A Touche Eclat-éhoz hasonló, toll alakú csomagolást kapott, melyből csavarással lehet adagolni a terméket a másik végén található ecseten keresztül. (Persze ez nem annyira szép, mint a Touche Eclat, ugyanis műanyag a csomagolása és a színe is vörösesebb arany.) Szeretem ezt a praktikus kiszerelést, könnyen lehet vele adagolni és felvinni a terméket, de tény, hogy az eloszlatáshoz már az ujjamat vagy a Sigma P82 ecsetemet szoktam használni. Magán a terméken egyébként nem korrektor, hanem highlighter elnevezés szerepel, de gondolom, a magyar piacon nem akartak ennek a kategóriának a meghonosításával vesződni, a korrektorról mindenki tudja, hogy mi az. Ettől függetlenül gondolom, ez a termék is jobban teljesít kiemelő, fényvisszaverő highlighterként, mint a bőrhibákat elfedő korrektorként. Textúrájában valamivel sűrűbb, mint a Touch Eclat, de ez is elég könnyű, selymes. Sajnos nem az én színem a tesztre kapott változat, de azért próbálkozom vele. Három árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztói ára 2.998 Ft.

loreal_lumi_magic_korrektor.jpg

L'Oreal Paris Lumi Magique Stylo Touche de Lumiere highligher toll - 3 dark

loreal_lumi_magic_korrektor_nyitva2.jpg

loreal_lumi_magic_korrektor_minta.jpg

Nude Magique_product_preview.jpgA Revitalift bb krém mellett most egy másik változat is elérhetővé vált, a Nude Magique. Ez egy kifejezetten izgalmasan kinéző bb krém, ugyanis a tubusból kinyomva elsőre fehér hidratálónak látszik apró színes szemcsékkel, és ha elkenjük, akkor felszabadulnak a pigmentek és bőrszínűvé válik. Sajnos ebből nem kaptunk tesztterméket, így ezt saját képekkel nem tudom mutatni nektek, de ha rákerestek, rengeteg - főleg külföldi - tesztet fogtok találni.

A hivatalos leírás szerint a kapszulába zárt mikropigmenteknek köszönhetően a könnyű hidratálókrém a felvitel után gyorsan alkalmazkodik az arcbőr árnyalatához.

Nem kevesebbet ígér, mint hogy tökéletesíti a bőrszínt, hibátlan fedést biztosít és 24 órán át hidratál. Ajánlott fogyasztói ára 3.499 Ft.

Hogy tetszik nektek ez a kollekció? Próbáltátok már valamelyik terméket?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása