Smink & Makeup

L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendek: Magic Passion Look

2012. november 09. spacegirl

A L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendjének harmadik sminkjét mutatjuk be ebben a posztban, a Magic Passion Lookot. A hangsúlyos, erős fekete szemsminkhez nude ajak illik. Ezt a sminket én kizárólag bulira ajánlanám, 25 éves kor alatt, még ha Eva Longoriának - némi Photoshop után - csodálatosan áll is a lenti képen.

magic_passion.png

Így készítheted el magadnak:

"A Lumi Magique alapozóval egységesítjük az arc színét, szerkezetét. A Lumi Magique Highlight korrektorral kivilágosítjuk a szem alatti területet, majd fénnyel borítjuk az orrnyerget, az arccsontot és teszünk egy pöttyöt az áll közepébe. Ujjunkkal finoman összedolgozzuk és fixáljuk a True Match púderrel. Az orcák természetes ragyogását a The Blush Candy Can Pink árnyalatú arcpirosítóval emeljük ki kontúrmentesen.

A szemkiemelés első lépéseként a Color Riche LeKhol 101-es Midnight Black éjfekete szemceruzával kontúrozzuk alul felül a szemet és a vízvonalat kihúzzuk. Majd a Color Infaillible 014-es Eternal Black tartós, szikrázó fekete szemhéjpúderrel finoman átsatírozzuk a ceruzával kiemelt területeket.

Szempillákat a vadonatúj Volum Million Lashes Excess, éjfekete, túlzóan drámai, dúsító és ívelő szempillaspirállal fessük ki. Fantasztikusan szenvedélyes lesz a tekintet!

Az ajak természetes ragyogásához válaszd a Color Riche 235-ös Nude árnyalatú hidratáló ajakrúzst.

A smink a körömlakkal lesz tökéletes, válaszd  a Color Riche Le Vernis körömlakk 211-es árnyalatát."

A L'Oreal Paris Color Infallible 014-es Eternal Black árnyalata gyönyörű egyébként, nézzétek csak:

loreal_color_infallible_014_nyitva.jpg

loreal_color_infallible_014_minta.jpg

Color Infallible teszteket nálunk ittitt és itt olvashattok.

Kipróbáljátok ezt a sminket?

Korábbi sminkek: Naked Magic LookElectric Chic Look.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása