Smink & Makeup

L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendek: Exaltation Harmony Look

2012. november 10. spacegirl

A L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendjeinek negyedik és egyben utolsó darabját mutatjuk ma be nektek, az Exaltation Harmony Lookot. Ez egy merész, zöld szemhangsúlyos smink, amelyhez világos rózsaszín ajak társul.

exaltation_harmony.png

Így készítheted el magadnak ezt a sminket:

"Az arc természetes, hidratált, ragyogó színét, szerkezetét a Nude Magic BB krémmel uniformizáljuk. Az orcák ragyogását a The Blush Sandalwood Pink árnyaltú arcpirosítóval hangsúlyozzuk kontúrmentesen.

A szemkiemeléshez először a Color Riche LeKhol 101-es Midnight Black fekete szemceruzát használjuk. Emeljük ki a vízvonalat, majd finoman kontúrozzuk alul felül a szemet. Ezután a kifinomult, selymesen fényes négyrészes szemhéjpúder Color Riche Eyeshadow Quad zöld palettájára lesz szükségünk. A legvilágosabb zöld színnel fessük ki alul felül a szemet. Majd a világoszöldet tegyük a mozgó szemhéjra és alul a szempillatő külső szélétől a szem közepéig. A mélyebb zölddel a mélyítő vonalat hangsúlyozzuk. A legsötétebb színt satírozzuk alul a szempillatő külső sarkába, és kössük össze a felső ívvel úgy, hogy a színek szépen fedjék egymást.

Szempilláinkat a Volume Million Lashes Extra Black szempillaspirállal fessük ki.

Az ajak érzékiségének fokozásához a Color Riche 241-es Orchidea árnyalatú hidratáló ajakrúzst használd.

A körmök harmóniájáról a Color Riche Le Vernis 702-es árnyalata gondoskodik."

Két zöld paletta is elérhető egyébként a Color Riche Quad kínálatban, ebből az egyiket mutattuk is nektek egy korábbi posztban. Abban azonban nincsenek ennyire élénk és világos árnyalatok, úgyhogy gondolom, inkább a másik zöld paletta jöhet számításba.

Kipróbáljátok ezt a sminket?

Korábbi sminkek: Naked Magic LookElectric Chic Look, Magic Passion Look.

Melyik volt a kedvencetek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása