Smink & Makeup

Teszt: L'Oreal Paris Revitalift Repair 10 bb krém

2012. november 16. spacegirl

loreal_revitalift_bb.jpg

Korábban már beszámoltunk róla nektek, hogy a nagy bb krém áradatban érkezett egy olyan változat is, amelyet kifejezetten érettebb bőrre, 40 év fölötti hölgyeknek ajánlanak. A L’Oreal Paris Revitalift Repair 10 bb krém tíz hatóanyagot kombinál - Pro-Retinol A, Fibre-Elastyl, UV szűrők, B5 provitamin, B3 Vitamin, E Vitamin, Mikro-simító pigmentek, Szója kivonat, Glicerin és Kisimító hatóanyag -, így egyesítve a bőrtökéletesítő bb krémek és a bőröregedés elleni arcápolók hatását. Egyszerűbben szólva ez a Revitalift Perfect Repair 10 krém színezett változata. Azt ígéri, hogy eltünteti a bőrszín tökéletlenségeit és a szem alatti sötét karikákat, kiegyenlíti a bőrszínt és a szabálytalan bőr textúrát, felveszi a harcot a fakó és száraz bőrrel, pigmentfoltokkal, ráncokkal, ill. UV sugarakkal (SPF 20) és feszességet ad.

loreal_revitalift_bb_nyitva.jpg

A megjelenése szinte azonos a Revitalift Perfect Repair 10 krémével, piros színű és praktikus pumpás kiszerelésű. Sajnos ennek ellenére eléggé pazarlóan lehet csak adagolni a terméket az óriási lyukon keresztül.

loreal_revitalift_bb_minta.jpg

A krém maga eléggé sűrű és érzetre sokkal zsírosabb is, mint általában a bb krémek. Nagyon erős krémes illata van, ebből a szempontból engem az eredeti Garnier bb-re emlékeztet, de annál nehezebb krém. A hidratáló hatása lényegesen jobb, ugyanakkor legalább annyira nem ajánlott zsírosabb bőrre, mint a Garnier bb. Sajnos viszonylag hamar elzsírosítja az én egyébként kombinált bőrömet is. Persze érettebb, szárazabb bőrön simán lehet, hogy remekül teljesít.

A L’Oreal Paris Revitalift Total Repair 10 bb krém két színárnyalatban érhető el, világos és közepes bőrszínre. Én a világos változatot próbáltam, sajnos ez is sötétebb és sárgásabb, mint a bőrszínem. (Még sötétebb, mint az eredeti Garnier bb világosabb árnyalata, pedig már az is túl sötét volt nekem.) Mind a sűrűbb, zsírosabb textúrája, mind a gyenge fedőképessége miatt inkább mondanám színezett hidratálónak, mint bb krémnek. Ad ugyan egy egységesebb arcszínt, de csak a legapróbb tökéletlenségeket tudja elfedni. Ezen kívül nem árt jól odafigyelni a felvitelkor, hogy tényleg egységes színt kapjunk és ne legyen "foltos". A fényvédő faktorát (SPF 20) bb viszonylatban eléggé alacsonynak tartom, főleg hogy érettebb bőrre ajánlják.

Sajnos tartós tesztnek nem tudtam alávetni már csak a sötét színe miatt sem, illetve szerencsére az öregedés jelei sem kínoznak még különösebben, így a feszesítő és ránctalanító hatásról nem tudok nyilatkozni.

Kiszerelése 50 ml-es, ajánlott fogyasztói ára 4.199 Ft, ami felette van a Garnier és Maybelline bb-jének, a Revitalift krémekéhez hasonló. Szárazabb és érettebb bőrűeknek ajánlom inkább kipróbálásra, akiknek nem túl világos a bőrszínük.

A terméket a L'Orealtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása