Smink & Makeup

Ha a bb már nem elég: cc krémek

2012. november 17. spacegirl

Most, hogy már szinte minden kozmetikumgyártó bb krémekkel állt elő, a bb már nem is elég, a cc krém az új őrület. (Mi lesz a következő, a dd krém?) A cc krémek ugyanúgy Ázsiából indultak hódító útjukra, mint korábban a bb krémek, méghozzá olyan gyártóktől, mint a Rachel K, iFiona, Missha és Tiannuo.

cc-cream.jpg

A cc krémek arra hivatottak, hogy még hatékonyabban közelítsék egymáshoz a bőrápolást és a sminket, mint azt elődeik, a bb krémek tették. Azaz a cc krémek a bb krémek tökéletesebb változatai lennének, jobb aktív összetevőkkel, még több eredménnyel, funkcióval és előnnyel. Ezek a krémek választ kívánnak adni a bb krém fő kihívásaira, a kis színválasztékra és gyakran zsíros hatásra. A cc krémek könnyebb, majdnem habos textúrával rendelkeznek az egyszerűbb eloszlatás és a matt hatás érdekében. Állítólag az ápoló összetevőknek köszönhetően a cc krémeket akár éjszakára is viselhetjük. (Egyébként ki szeretne cc krémes párnán ébredni?)

Kínában máris nagy népszerűségnek örvendenek a cc krémek, az iFiona nevű cég már 1,3 millió darabot adott el a maga négyfajta cc krémjéből. A siker másik bizonyítékaként már szépen beindult az iFiona krémjeinek hamisítása is. Furcsa módon a másik korai érkezője a cc piacnak a Chanel volt, amely egyelőre csak Kínában vezette be a maga verzióját. Az amerikai piacon a Procter & Gamble Olay márkája aktív cc krém téren. Az Olay versenytársa a Wei East Cosmetics Wei to Go First Impressions Kitje, amely cc krémet tartalmaz.

Mit gondoltok, a cc krém is lesz akkora őrület, mint a bb?

via WWD

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása