Smink & Makeup

Tavaszváró: hajtrendek (1.)

2012. november 26. spacegirl

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már most a tavaszt várom. Nem is csak a jó idő és napsütés miatt, hanem mert már jó pár hónapja növesztem a hajamat, és addigra talán lesz is belőle valami. Ami a hajtrendeket illeti, könnyen inspirálódhatunk a tavaszi kifutókról, hiszen nagyon sok olyan frizurát láthattunk, amit szinte egy az egyben lefordíthatunk a közelgő ünnepekre vagy a hétköznapokra is. A kreativitás ezzel együtt nem hiányzott a kifutókról, elég az újszerű lófarkakra, fonásokra, szűk kontyokra vagy az izgalmasabbnál izgalmasabb kiegészítőkre gondolnunk.

Ebben a posztban négy trendről lesz szó, de hamarosan további hárommal folytatjuk!

knot.png

Az egyszerű, de nagyszerű kontyok számos kifutón megjelentek. Közös jellemzőjük, hogy az egyenesre szárított hajat szűk copfba fogták, esetenként szögegyenesen elválasztották, majd innentől következtek a különböző variációk. A kifutókon a fényes, időnként nedves hatású változatok domináltak, a hétköznapokra azért bőven elég némi fényt adó olaj vagy spray és persze egy jó adag egyenesítő lakk.

braid.png

Nagy kedvenceim a fonatok, egyszerűen nem tudok betelni velük. Az a legjobb bennük, hogy a legegyszerűbb frizurákat is nagyon feldobják. A kifutókon rengeteg variációt láthattunk az egyszerű fonott copftól a felfogott hajkölteményekig, a nedves hatású lelapítottól a hanyag szélfútta frizuráig.

ponys.png

A lófarok a legjobb barátom, amikor reggelente nincsen túl sok időm a hajammal bíbelődni. Bár igaz, a lófarok is akkor szép, ha be van szárítva vagy ki van vasalva a hajunk. A kifutós lófarkak közös jellemzője, hogy lent, a tarkónál vannak összefogva és többnyire szépen ki vannak vasalva. Egy-egy szélesebb csat vagy kiegészítő pedig egészen megváltoztatja a hatást, érdemes kísérletezni.

slick.png

A kifutók egyik meghatározó hajtrendje a vizes hatás, amit már egy évvel korábban is láthattunk. Na ez az, amivel nem próbálkoznék a hétköznapokban, bár kétségtelen, hogy a kifutón megvan a maga hatása és varázsa. Ebből a változatból is volt feltornyozott és lelapított, hullámos és egyenes, sőt még olyan átfésült is, amit a kopaszodó öregurak is megirigyelhetnének.

Képek: Harper's Bazaar

Melyiket fogjátok kipróbálni?

A tavaszi trendekről, beleértve a sminket és a körmöket is, itt olvashattok még nálunk.

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása