Smink & Makeup

2012 legjobb és legbénább trendjei

2012. december 16. spacegirl

Minden évnek megvannak a maga szépségtrendjei, amiket lehet szeretni és követni, meg persze lehet gyűlölni és kerülni. Idén sem volt ez másként, ebben a posztban 2012 legjobb és legbénább szépségtrendjeit gyűjtöttük egybe - a teljesség igénye nélkül.

2012-beauty-trends-02.jpg

Menő: konty a fejtetőn

Ez a trend ugyan nem idén indult, de szépen tartotta magát egész évben, újra és újra láthattuk a vörös szőnyegen. Az egyszerű kontyokat meg is bolondították, láthattunk óriási és fonott, na meg persze hanyagul felfogott változatokat is. Nyilván vannak, akik szerint ez a viselet kifejezetten ciki, de egyik trend sem tetszhet mindenkinek. Én imádom, kár, hogy a hajam még nem elég hosszú hozzá!

Ciki: hajmasni

Elsőre nagyon cukinak tartottam a hajmasnikat, de amikor egyre több és több helyen jelentek meg, akkor ez az érzés hamar elmúlt. Nem is beszélve az olyan borzalmasan röhejes változatokról, mint a fenti képen a harmadik!

2012-beauty-trends-01.jpg

Menő: természetes haj

Végre divatba jött a természetes haj, az erősen göndör fürtök láthatóan hódítottak. Persze a természetes hajnak is éppen annyira ápoltnak kell lennie, mint az "agyonformázottnak", a természetességet sosem szabad igénytelenségnek értelmezni - és lássuk be, ezért a hatásért sokszor igencsak meg kell dolgozni.

Ciki: színes hajvégek

Amennyire fel tudja dobni a hajat egy-két színes tincs alkalmanként (!), annyira bénán néztek ki ezek a szivárványos hajvégek. Ezeket a nyolcvanas éveket idéző hajakat az én kicsi pónim is megirigyelhetné!

My-Little-Pony.jpg

Reméljük, jövőre már nem látjuk viszont ezt a trendet!

2012-beauty-trends-03.jpg

Menő: szuperrövid frizurák

A "manóhajak" (pixie) ugyan nem 2012 találmányai, de idén többen is úgy döntöttek, hogy megszabadulnak a lobonctól és a szuperrövid hajakra voksolnak. Anne Hathaway egy visszafogottabb, teljesen viselhető formát választott, Miley Cyrus viszont egy kifejezetten merész, punkos irányba ment.

Ciki: pompadour

Rendben, hogy divat a volumen, és aláírom, hogy jól is tud kinézni, de ezek a pompadour hajak rémesek. Katy Perry még azzal is tetézte a borzalmat, hogy a kék hajából csináltatta meg. Ebből is látszik, hogy a nagyobb még nem feltétlenül jobb!

2012-beauty-trends-04.jpg

Menő: démoni ajak

A sötétebb rúzsok mindig divatosak az őszi, téli hónapokban, de idén kaptak egy kis démoni, mély szilvás vagy testes vörösboros beütést. Ha még nem próbáltad, az ünnepek remek alkalmat kínálnak, hogy te is viselj ilyen merészebb árnyalatokat!

Menő: texturált körmök

Először nagyon gyanakodva fogadtam a texturált körmök trendjét, de azután megbarátkoztam vele, sőt kifejezetten tetszik is. Főleg a bársonyos és kaviáros változatok. Ez a trend biztosan folytatódni fog, a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen!

Szerinted mik voltak a legmenőbb és legcikibb szépségtrendek idén?

via Totalbeauty

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása