Smink & Makeup

elf Eyebrow szett teszt

2013. január 06. Katushka

Sajnos az én szemöldököm olyan, amit minden nap meg kell picit igazítani, hogy úgy álljon, ahogy azt én szeretném. Erre már nagyon sokféle módszert kipróbáltam. Ismét újítottam. Most az elf Eyebrow Dark szettjét próbáltam ki.

elf_Eyebrow_szett_dark_2.jpg

Ez a szemöldökszínező átmenet a por állag és a krémes állag között. A sötétbarna krémes a világos pedig púder alapú. Közepesen pigmentált, ami egy szemöldökszínezőnél pontosan elég. Tapasztalataim szerint nem jó, ha erősen pigmentált a szín, mert akkor nem lesz természetes hatása a szemöldöknek.

elf_Eyebrow_szett_dark_3.jpg

A paletta kétféle színt tartalmaz, egy sötétbarnát és egy világosabbat. Ezen kívül találunk benne egy kétvégű ecsetet, aminek az egyik vége szemöldökecset a másik pedig hajaz egy lapos ecsetre. Természetesen van benne a kis tükör, ami segít, hogy bárhol, bármikor javítani tudjuk a szemöldökünket. Ezekkel az ecsetekkel végre normálisan lehet dolgozni, nem úgy, mint a palettákban található szokásos aplikátorokkal vagy ecsetekkel. A tartó fedelén van egy átlátszó műanyag rész is, hogy lássuk, milyen színeket tartalmaz a szett.

elf_Eyebrow_szett_dark_1.jpg

Ezek az ecsetek abban is nagy segítséget nyújtanak, hogy ne csak a formáját adjuk meg a szemöldöknek, de a szálakat is szépen be tudjuk festeni.

Ez a festék átlagosan tartós, tehát egy napot jól kibír. Eltávolítani sminklemosóval lehet, száraz dörzsölésre nem kenődik el.

elf_eyebrow_szett_dark_swatch.jpg

A termék ár/érték aránya nagyon korrekt, sőt. Az elf hivatalos magyarországi forgalmazójánál ez a termék 1 060 forintba kerül, tehát maximálisan megéri. 4 féle kombinációban lehet kapni ezt a szettet, az egészen világos szőke szemöldöktől a sötétbarnáig.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása