Smink & Makeup

Sminkek a vörös szőnyegről - Jennifer Lopez Golden Globe

2013. január 16. Katushka

Jennifer Lopez sminkje az összes sztársmink közül a legnagyobb kedvencem. Tökéletes! Korának, stílusának és eleganciájának tökéletesen megfelelő. A sminket Mary Phillips készítette el. Mary-t Jennifer természetes szépsége és ragyogó bőre ihlette meg, az lebegett a szeme előtt, hogy egy klasszikus megjelenést kölcsönözzön a sztárnak, mely passzol az extravagáns Zuhair Murad csipkeruhához, mely finoman szólva kihangsúlyozza Jennifer szupernőies alakját. Tekintve, hogy Jennifer Lopez a L'Oreal arca, így mi mással sminkelhették volna ki, mint a márka termékeivel.

2013goldenglobes_jenniferlopez001.jpg

Arc: Jennifer szinte tökéletes arcát Mary a L’Oréal Paris Revitalift Miracle Blur termékkel készítette elő a sminkeléshez. Hogy a bőr és a ruha egészen egybeolvadjon, a L’Oréal Paris True Match Super-Blendable Makeupot használta az arcon és a nyakon. Az arc bizonyos területein, ahol korrektorozásra és kiemelésre volt szükség, ott a L’Oréal Paris Super-Blendable True Match Crayon Concealert használta. Ezzel kivilágosította a szem alatt területet és az arccsontot. Az orcák természetes ragyogásáért a L’Oréal Paris Visible Lift Color Lift Blush felel Nude lift árnyalatban.

Jennifer Lopez Golden globe 2013 makeup look face.jpgSzem: A szem kiemeléséhez a L’Oréal Paris Colour Riche Eye Shadow Quads Cupa Joe palettát használta alapként, ebből több színt is kombinált, a Black Pump paletta sötétebb színeit pedig a külső szemhéjra építette fel. A szemet tovább hangsúlyozta a  L’Oréal Paris Infallible Eye Shadow-val Eternal Black árnyalatban, ami egy nagyon sötét, fekete szín. Ezt használat az alsó szempillatőben is, alaposan eldolgozva. A felső szemhéjon a tusvonal nélkülözhetetlen egy ilyen smink esetében, ezért Mary a L’Oréal Paris Super Slim Linert használta. A szempillák hangsúlyozása szintén alap, ezért a L’Oréal Paris Telescopic Shocking Extensions Mascarát használata mind az alsó, mind a felső szempillákon.

Jennifer Lopez Golden globe 2013 makeup look eye.jpgSzáj: Mivel a smink erősen szemhangsúlyos, ezért az ajkak csak egy enyhe nude színt és fényt kaptak, annak érdekében, hogy ne legyen a smink túlzás. Ehhez egy L’Oréal Paris Colour Caresse Shine Stain szájfényt használt Eternally Nude árnyalatban.

Jennifer Lopez Golden globe 2013 makeup look lips.jpgÉs a teljes look...

2013goldenglobes_jenniferlopez002.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása