Smink & Makeup

Újdonságok a Garniertől: Ultra Doux Provence samponok és balzsamok

2013. január 29. spacegirl

Ultra Doux Csoport.jpg

A Garnier samponokról és balzsamokról mindig a finom illatuk az első, ami az eszembe jut. Most egy igazán különleges kollekció érkezett, az Ultra Doux Provence, amely Provance-ból származó természetes összetevőkkel és egészen szokatlan illatokkal kényeztet. Mindhárom kombinációt két különleges összetevő és illat határozza meg:

  • Levendula és Rózsa a fényes és selymes hajért: A fénytelen haj számára kifejlesztett új recept a tisztító tulajdonságairól ismert levendulát a selymességet és ragyogást adó rózsával egyesíti. Azt ígéri, hogy a haj fényesen ragyogó és puhább tapintású lesz.
  • Sárgabarack és Mandula a táplált és védett hajért: A száraz haj számára kifejlesztett új recept a selymességet adó sárgabarackot a tápláló tulajdonságairól ismert mandulával egyesíti. Azt ígéri, hogy a haj táplált, védett és puhább tapintású lesz, egészen a hajvégekig.
  • Rozmaring és Olíva az élettel teli és könnyed hajért: A normál haj számára kifejlesztett új recept a tonizáló tulajdonságairól ismert rozmaringot az antioxidáns hatásáról ismert olívaolajjal egyesíti. Azt ígéri, hogy a haj tiszta, könnyedebb és egészségesen ragyogó lesz.

A termékek ára 649 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása