Smink & Makeup

Teszt: Max Factor Clump Defy szempillaspirál

2013. február 01. spacegirl

Nagyon kíváncsi voltam a Max Factor Clump Defy spirálra, mert azzal az ígérettel érkezett, hogy extra dús, csomómentes pillákat varázsol, akármennyi rétegben visszük is fel. Sajnos vannak olyan spirálok, amelyek már az első rétegnél is csomósodnak, hát még a második és további rétegeknél, amik pedig nem csomósodnak és több rétegben is felvihetők, azok egy rétegben sokszor alig látszanak.

mf_clump_defy_550.jpg

Na de kezdjük az elején! A Max Factor Clump Defy pufi, lila műanyag csomagolást kapott, melyet ezüst minta és feliratok díszítenek. Külső megjelenésében a Max Factor másik spiráljára, a False Lash Effectre emlékeztet.

mf_clump_defy_nyitva_550.jpg

A Clump Defy applikátora is szilikonos sörtékkel rendelkezik, de a kefe kialakítása hajlított, követi a pillák vonalát. Nagyon kényelmesen használható, könnyű vele elérni a szem sarkában lévő pillákat is és a szilikonsörték sem szurkálnak különösebben. A hivatalos leírás szerint a kefét úgy tervezték, hogy a sörték között ne férjenek el a festékcsomók.

A hatással nagyon elégedett vagyok! A lenti képen láthatjátok, hogy már egy rétegben is szépen dúsít és hosszabbít, a hétköznapokra tökéletesen hordható. Két rétegben erőteljesebb a hatás, már egy drámaibb sminkhez is bátran választható. Én többnyire egy rétegben használom a spirálokat, két rétegnél többet pedig gyakorlatilag sohasem használok. Mivel ez a spirál azt ígéri, hogy bármennyi réteget felvihetünk, én elmentem egészen az öt rétegig, ahol már azért önmagában nem tökéletes, de kétségtelenül extra dús az eredmény. Ha ilyen sok réteget használunk, akkor azért érdemes egy szempillafésűvel vagy mini legyező ecsettel átmenni rajta, de ebben az esetben nem akartam ilyesmivel rásegíteni, hogy a valós hatást láthassátok. Ezek a képek nagyon közeliek, egy kicsit messzebbről egyébként még az utolsó eset sem annyira vészes, de azért három rétegnél többet nem ajánlok felvinni.

mf_clump_defy_szem.jpg

A tartósságával elégedett vagyok, ha nem könnyezünk sokat és nem dörzsölgetjük a szemünket, akkor szépen tartja magát, nem találjuk a szemünk alatt. Nagyon jó választás a hétköznapokra, és abban is a segítségünkre lehet, ha a nappali sminkünket estivé szeretnénk alakítani.

Az ára a drogériás kategóriában elég húzós, 3.999 Ft, de cserébe egy jó minőségű, könnyen használható spirált kapunk. Ha jól tudom, februárban kerül a boltok polcaira, keressétek bátran!

A terméket a Primőr Kft.-től kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása