Smink & Makeup

Maybelline tavaszi sminktrend: csábos vonzerő

2013. február 15. spacegirl

A Maybelline egy légiesen könnyed és érzéki sminkkollekcióval készült a tavaszra. Dinamikája a nagyvárosi létforma elvárásaival összhangban gyors, friss, fényes és természetes. Ahogyan már megszokhattátok, nem csupán termékek érkeztek, hanem Larion Oscar, a Maybelline hazai sminkmestere a kollekciót megtestesítő sminkekkel is készült. A Rocket Look egy szem- és szempillahangsúlyos smink, amelyet a barna szemet gyönyörűen kiemelő kék árnyalat dominál. A Master Shape Look a tökéletes szemöldök és a természetes bőr harmóniájára épít. A Big Eyes Look pedig az elnevezéséhez híven egy olyan smink, amely optikailag nagyobbítja a szemet, mindezt gyönyörű, barna árnyalatokkal.

maybelline_2013_tavasz.jpg

Íme az útmutatók Oscartól, hogy hogyan készíthetitek el magatoknak ezeket a sminkeket. Szerencsére a kollekcióból is kaptunk, hétvégén befotózom és mutatom őket nektek!

1. The Rocket Look

rocket_look.jpg

Arcunk tökéletesítéséhez használjuk az Affinitone 24H tartós, folyékony, mikroflex formulával ellátott alapozót, mely tökéletesen alkalmazkodik az arc mimikai mozgásához, anélkül, hogy beülne a finom hajlatokba. A selymesen matt hatásért fixáljuk le arcunkat az Affinitone púderrel. Az orcák természetes ragyogását az Affinitone barackos árnyalatú arcpirosítóval érhetjük el.

A szemkiemeléshez használjuk az Expression Kajal 36-os kék szemceruzát. Kontúrozzuk a szemet körbe a szempillatövek mentén, majd finomítsuk le a kontúrszéleket. A szem hangsúlyának intenzitásához válaszd a Volum’Express The Rocket fekete szempillaspirált, melynek forradalmian új, gél állagú összetétele gondoskodik az egyenletes, fényes hatású szempillákról. Az ereje magában a merev szárban és a rugalmas sörtékben rejlik, amivel „rakéta” sebességgel tudsz dús, csomómentes szempillákat varázsolni magadnak.

maybelline_rocket_volumexpress.jpg

Ajkad természetességéhez a Color Sensational Gloss 612-es Peach Pearl Diamonds hidratáló ajakfényt válaszd.

A körmeidet a Colorama körömlakk színpompás 80-as indigókék árnyalatával fesd ki.

2. Master Shape Look

master_shape_look.jpg

A friss, üde, egyenletes arcszín eléréséhez válaszd a Dream Fresh BB krémet, mely természetes ragyogást ad a bőrödnek. Ha szükséges, fixáld le a T-zónát az Affinitone selymes, matt púderrel. Az orcák üde ragyogásához legideálisabb az Affinitone barackos árnyalatú arcpirosító. Finoman az arccsont alá tegyük ívesen, kontúrmentesen.

Szempilláinkat a Volum’Express The Rocket, mélybarna szempillaspirállal fessük ki, melynek forradalmian új, gél állagú összetétele gondoskodik az egyenletes, fényes hatású szempillákról. Az ereje magában a merev szárban és a rugalmas sörtékben rejlik, amivel „rakéta” sebességgel tudsz dús, csomómentes szempillákat varázsolni magadnak. A csábítás első legfontosabb kelléke a tekintet, melyhez hozzátartozik a gondosan szedett, szépen ívelt szemöldök. Most még hangsúlyosabbá teheted a tekinteted, ha kipróbálod a Master Shape szemöldök tökéletesítő ceruzát. A wax formula finom pigmentekkel keverve gondoskodik a természetes hatásról. Használata egyszerű, és három árnyalat segít, hogy megtaláld számodra a megfelelőt. Alakítsd ki a szemöldökformát, majd satírozd be a ceruzával. A ceruza végén található spirál fésűvel fésüld át a szálakat és ezáltal a textúrát is finomítod.

maybelline_brow_pencil.jpg

Az ajkak természetes üde frissességéhez próbáld ki a Color Sensational PopSticks gyümölcsös illatú ajakfényt.

A körmök természetes ragyogását fokozza, ha a Colorama körömlakk 254-es Latte árnyalatával fested ki őket.

3. Big Eyes Look 

big_eyes_look.jpg

Arcunk színét, szerkezetét tökéletesítsük az Affinitone Mineral, ásványi anyagokban gazdag, folyékony alapozóval. Tekintetünk felfrissítéséhez a szem alatti területen használjuk az Affinitone folyékony korrektort. Ebben az esetben egy árnyalattal legyen világosabb a korrektor színe, mint az alapozóé, majd finoman púderezzük le.

Optikailag szeretnéd nagyítani szemedet? Íme, a Big Eyes légiesen könnyű szemhéjpúder paletta, milliónyi mikro finomságú gyönggyel, hogy kiemelje tekinteted. A varázslatosan selymes textúra káprázatos fénnyel emeli ki a szemet, felerősítve a tekintet ragyogását. Tegyük a legvilágosabb színt a szemzugtól a mélyítő vonal irányába. A szemhéj közepétől a szem külső széle felé a gyönyörű korál árnyalatot finoman satírozzuk össze, hogy a színek fedjék egymást. Az alsó szempillák tövébe satírozzuk a kávébarna színt. A szemhéjpúder paletta közepén található a highlighter fénykiemelő krém, ezt ujjunkkal satírozzuk az arccsontra és a szem külső széléhez, C alakban, hogy lenyűgözően fényben tündöklő legyen a tekintetünk. Szempilláinkat a Volum’Express The Rocket, mélybarna szempillaspirállal fessük ki, melynek forradalmian új, gél állagú összetétele gondoskodik az egyenletes, fényes hatású szempillákról. Az ereje magában a merev szárban és a rugalmas sörtékben rejlik, amivel „rakéta” sebességgel tudsz dús, csomómentes szempillákat varázsolni.

Az ajak érzékiségét fokozza a Color Sensational Gloss 630-as Coffe Kiss árnyalata.

Körmeidet a Colorama körömlakk 155-ös Tangerine árnyalatával fesd ki.

Nektek melyik a kedvencetek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása