Smink & Makeup

Tavaszi újdonságok az YSL-tól

2013. március 09. spacegirl

ysl_rouge_volupte_shine_visual.jpg

Az YSL egyik tavaszi újdonságaként érkeztek a Rouge Volupte Shine rúzsok, melyek modern, tavaszi színekben pompáznak. A korábban már bemutatott Rouge Volupte Sheer Candy-khez képest erősebb fedést és magasabb fényt adnak, de még mindig inkább színezett hidratálók, mintsem rúzsok vagy szájfények. Tehát sokkal közelebb álnak a Sheer Candy-khez, mint mondjuk a szaténfényű, erős fedésű Rouge Volupte rúzsokhoz. Nyolc szépséges tavaszi színben érhetők el, áruk 9.500 Ft.

ysl_rouge_volupte_shine_arnyalatok.png

ysl_rouge_volupte_shine_kollazs.jpg

YSL Rouge Volupte Shine - N6

A tavaszi kollekció részeként érkezett a kedvenc highlighterem, a Touche Eclat gyűjtői változata is. A Touche Eclat Collectors' Edition sorozata egyébként 2010-ben indult és minden évben a divatház alkotásai inspirálják.

ysl_touche_eclat_collectors_edition.png

A 2013-as változatot az Edition Soir mesés kollekció örömteli tükröződése ihlette, amelyet „eső strassz” díszítés tesz még pompásabbá az ikonikus Touche Eclat számára. Két színben érhető el: N1 és N2, ára 10.700 Ft.

ysl_touche_eclat_collector_kollazs.jpg

YSL Touche Eclat - N2

ysl_top_secrets_bb.png

Az YSL mostanra állt elő a maga BB krémjével, a Top Secrets-szel, amely 5 funkciót ígér egy termékben: korrigálja a bőrhibákat, hidratál, ragyogást ad, véd az UV sugarak ellen és egységesíti a bőrszínt. Az YSL Top Secrets BB krém fair és medium árnyalatban érhető el, csak a Marionnaud parfümériákban. Kiszerelése 40 ml-es, ára 13.200 Ft.

ysl_forever_light_creator_essence.jpg

A Forever Light Creator az YSL legújabb széruma, amely arra hivatott, hogy segítsen legyőzni az időt. 30-45 év közötti hölgyeknek ajánlja az YSL a pigmentfoltok és a fakó bőr ellen. A szérum azt ígéri, hogy ragyogást ad és csökkenti a bőrhibákat. Az YSL Forever Light Creator Essence 30 ml-es kiszerelésben érhető el a Marionnaud parfümériákban, ára 25.900 Ft.

ysl_forever_light_creator_kollazs.jpg

Hogy tetszenek nektek az YSL újdonságai, beszerzitek valamelyiket?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása