Smink & Makeup

Segítség a tökéletes szemöldökhöz

2013. március 25. Katushka

Lassan talán már unjátok is, hogy mennyit szónoklunk a szemöldök helyes formázásáról és annak fontosságáról. Általában arról olvashattok, hogy magát a szemöldököt hogyan és milyen eszközökkel lehet megszínezni. Most ezt kibővítve egy új IsaDora kollekciót fogok bemutatni, ami frappánsan az Eyebrows nevet kapta. Nincs túl sok eleme ennek a kollekciónak, de ami megtalálható benne, az mind nagyon fontos. (Kicsit hiányosnak találom egyébként, szerintem elbírt volna egy szemöldökcsipeszt is, még akkor is, ha ilyen mindenkinek van otthon. Így lett volna kerek egész.)

Isadora-Spring-2013-Eyebrows-In-Focus-Collection-Model.jpg

Eyebrow Styler - Szemöldök formázó és színező spirál

Ezt a terméket úgy kell elképzelni, mint egy szempillaspirált, csakhogy a háromból az egyiknek nincs semmi színe, tehát transzparens, a másik kettőből az egyik barnás színű, a másik pedig "szőke". Amellett, hogy a színezők befestik a szemöldökszálakat, zselés/krémes állaguknak köszönhetően formázzák is azt, illetve fixálják a szemöldök formáját.

  • 50 Transparent
  • 51 Light Brown
  • 52 Dark Brown

Isadora-Spring-2013-Eyebrow-Styler.jpgÁra: 2 990 forint

Eyebrow Pencil - Szemöldökszínező ceruza

Ez a ceruza egy szokványos ceruza képét mutatja, azt leszámítva, hogy a végén van egy megint csak szempillaspirálra emlékeztető kefe, ami a megrajzolás után segít abban, hogy a szálak a helyes irányba álljanak, illetve ha túl erősre sikerült a színezés, akkor ezzel koptathatjuk. Vízálló kivitelben is elérhető.

  • 34 Light Brown
  • 32 Dark Brown
  • 30 Soft Black

Isadora_BellaVita_eyebrow_pencil.jpgÁra: 2 790 forint

Eyebrow Lifter - Szemöldökkiemelő highlighter

Ez a jumbo ceruza arra szolgál, hogy a pontosan megrajzolt szemöldököt még tökéletesebbé tegyük, vagyis kiemeljük. Egészen világos a színe, így erre a célra maximálisan alkalmas. Nagyon krémes és nagyon könnyű eldolgozni. Használhatjuk a szemöldök körül (alatta és felette) és a belső szemzugba is, hogy még nyitottabb legyen a tekintet. Ez egyetlen színben érhető el, de minden bőrszínhez jól passzol.

Isadora_BellaVita_eyebrow_lifter_1.jpgÁra: 2 790 forint

Pencil Sharpener Slim & Jumbo - Szemceruza hegyező

Mind a két hegyezőnek van pici tartálya, ami begyűjti a hegyezésből hátramaradó forgácsot.

113890_PenSha-280x280.jpgbella vita 16.pngÁra:

  • Slim: 1 490 forint
  • Jumbo: 1 690 forint

Az IsaDora termékekben eddig nemigen csalódtam, úgyhogy mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbáljatok ki mindent, amit csak tudtok, akár ebből a kollekcióból is. Fontos infó, hogy IsaDora termékeket csak a Douglas Parfümériákban lehet megvásárolni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása