Smink & Makeup

Új szupercsillogó szemhéjfestékek az IsaDorától

2013. március 29. Katushka

Az IsaDora szemhéjfestékeivel eddig is nagyon meg voltam elégedve, úgyhogy ezt az új kollekciót már alig várom, hogy kipróbáljam! Nagyon sok palettáját próbáltam már ennek a márkának, köztük volt sok csillámos. Sokszor szaladunk bele olyanba más márkáknál, hogy silány minőségű festéket kapunk. Mit értek ez alatt? Biztos hogy már sokan jártatok Ti is úgy, hogy megvettetek egy csillámos szemhéjfestéket, de amint lekerült a festékpalettáról az első réteg, többé sosem csillogott. Ilyenkor finoman szólva átvernek minket. Na pont ez jellemzi a silány minőséget... Így még sohasem jártam az IsaDorával. Egészen elképesztő mennyiségű csillámot tesznek ezekbe a festékekbe, a pigmentáltságukról már nem is beszélve. Úgy fest, hogy ezt még mindig van hova fokozni! Most kijöttek egy új kollekcióval, amely az Eyephoria nevet kapta. A nevéből is következik, hogy valami álomszerű dologra számíthatunk.

Candice_Eyephoria13_194_PR.jpg

Egyedülálló textúrája finom átmenet a púder és a krémes állag között. Leheletfinoman simul rá a szemhéjra, könnyedén árnyalható, kivételesen tartós, és nem csomósodik össze. Használható nedvesen és szárazon is: száraz applikátorral felkenve finoman csillogó, lágy fémes hatást kelt a szemhéjon, nedves applikátorral pedig intenzív metál ragyogás az eredmény.

eyephoria_bild_i_text1.jpgAz ígéretek szerint nagyon tartós, jól satírozható és nem csomósodik. Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá! :)

Ezeknek a szemhéjfestékeknek az ára 3 790 forint, ami talán picit sok, tekintve, hogy csak egy árnyalatot veszünk, viszont a minősége várhatóan kárpótolni fog minket. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása