Smink & Makeup

Újdonságok a Niveától

2013. április 03. Katushka

Pár napja már olvashattatok néhány napindító rutin tippet. Most ezt kiegészítve ajánl nekünk a Nivea még pár olyan terméket, ami nem csak a reggelünket teszi kellemesebbé, de a bőrünknek is nagyon jó. 

NIVEA_Body_Visual.jpg

NIVEA Smooth Sensation Krémes Testápoló
Könnyű, habos formula értékes Shea vajjal, Hydra IQ-val (egy aktív és természetes összetevő, mely a kékalgákban is megtalálható), és tápláló lipidekkel olvad lágyan a bőrbe, és erősíti annak természetes védőrendszerét. A gazdag krém rendszeres használatával a száraz bőr is selymesen simává válik.
(300 ml ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft)

NIVEA Smooth Sensation Krémes Testápoló_1.jpg

NIVEA Smooth Sensation Testápoló
Gazdag, és mély táplálást biztosít az értékes Shea vajnak köszönhetően, hosszan tartóan hidratál. A Hydra IQ-t tartalmazó formula serkenti a bőr különböző rétegeinek természetes vízellátását. Rendszeres használatával a száraz bőr érezhetően puhábbá és simábbá válik.
(250 ml ajánlott fogyasztói ár: 1399Ft, 400ml ajánlott fogyasztói ár: 1899Ft)

NIVEA Smooth testápoló 250ml.jpg

NIVEA Smooth Sensation Testápoló Olaj
A kimondottan az extra száraz bőr ápolására ajánlott lágy testápoló olaj egyedülálló formulája intenzív hidratálást biztosít. Természetes avokádó olaj tartalmának köszönhetően tápláló ápolást nyújt a bőrnek, használata finom illatot és puha bőrt biztosít egész napra.
(Májusig csak a Tesco üzleteiben kapható! 250 ml ajánlott fogyasztói ár: 1899Ft)

NIVEA_Smooth Sensation testápoló olaj.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása