Smink & Makeup

Garnier OLIA festők díja

2013. április 22. spacegirl

garnier_olia.jpg

A Garnier egy vadonatúj hajfestékkrémmel jelentkezett, amelynek az a különlegessége, hogy 60%-os a természetes virágolaj tartalma. A magas olajtartalomnak köszönhetően a hajfesték mélyen bejut a haj belsejébe és intenzív hajszínt eredményez, emellett javítja a haj minőségét és a fejbőrnek is optimális komfortérzetet biztosít.

Az új hajfestékek bevezetéséhez kapcsolódóan a Garnier a Képzőművészeti Egyetem hallgatói körében márciusban meghirdette a Garnier OLIA festők díja pályázatot. A pályázók két képet készítettek, melyek közül az egyik olaj-, a másik vízfestékkel készült. Nem nehéz kitalálni, hogy a különböző technikákkal a víz és olaj alapú hajfestékek közti különbséget szerették volna érzékeltetni. Az olaj technológia kiemelésén túl a Garnier célja az volt a pályázattal, hogy felhívja a figyelmet a fiatal tehetségekre, és hogy munkájukat, kreativitásukat minél többen megismerjék. A L'Oreal meglehetősen gyakran támogatja a tehetségeket, különös tekintettel a fiatalokra, amihez ez a pályázat is tökéletesen illeszkedik.

garnier_olia1.jpg

garnier_olia2.jpg

garnier_olia3.jpg

garnier_olia7.jpg

garnier_olia8.jpg

garnier_olia6.jpg

garnier_olia5.jpg

garnier_olia4.jpg

garnier_olia9.jpg

Visszatérve a hajfestékekre: az OLIA termékek úgy eredményeznek tartós színeket, hogy nem tartalmaznak ammóniát. Különlegesen krémes állaguknak köszönhetően egy bőrápoló krémre emlékeztetnek, nem csepegnek, nem folynak, fehér krémjük szépségpakolást jelent a hajnak. A kellemetlen szag helyett ezek a hajfestékek könnyed illatúak. Gyümölcsös fejillatok: lime, ananász, vadalma és körte. Virágos szívillatok vadrózsával és jázminnal, végül az alapillatok az ámbra, a tiarévirág és a pacsuli mély érzékiségével.

garnier_olia_termekek.jpg

A Gariner Olia hajfestékek 25 árnyalatban kaphatók, ajánlott fogyasztói áruk 1.999 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása