Smink & Makeup

YSL Baby Doll kollekció

2013. május 06. spacegirl

ysl_mvefc_baby_doll.jpg

A divatház megújulásával összhangban az YSL egy ultramodern nőies kollekcióval jelentkezett, a Baby Dollal. A kollekció fő értékei a fiatalság, az élénk színekben tükröződő merészség és persze a stílus, az összetéveszthetetlen YSL csomagolás kifinomult arany dizájnnal ötvözve.

ysl_baby_doll_mascara.jpg

ysl_baby_doll_kefe.jpgA kollekció központi terméke a Mascara Volume Effet Faux Cils szempillaspirál Baby Doll változata. Arca pedig nem más, mint Cara Delevigne, aki nem véletlenül vált az utóbbi idők egyik legfelkapottabb modelljévé. A MVEFC Baby Doll spirál pengeéles, lehengerlő, modern tekintetet ígér. A kefe precíziós oldala a tökéletes és pontos formázást, illetve a tökéletes fedést és eloszlatást szolgálja, míg volumen oldala dúsítja a pillákat, ill. extrém és modern hatást biztosít. Az innovatív formula 24 órás tökéletes tartást, az intuitív kefe pedig könnyű applikációt ígér. A spirál 3-polimer kombinációja védi is a pillákat, selymes textúrája pedig egy kézmozdulattal tökéletes hatást ad. A MVEFC Baby Doll spirál négy színben érhető el: fekete (1), barna (2), kék (3) és lila (4), ára 9.200 Ft.

ysl_eyeliner_baby_doll.jpg

A kollekció része még az Eyeliner Moire folyékony tus négy új és izgalmas árnyalata, egy különleges türkiz (11), lila (12), arany (4) és rózsaszín (16) változat. A vékony, rugalmas applikátor precíz és egyszerű felvitelt, a hosszantartó, selymes formula pedig egész napos tartást ígér. Az Eyeliner Moire tusok ajánlott fogyasztói ára 9.100 Ft.

ysl_baby_doll_lakk.jpg

Szintén a kollekció része a Vernis A Levres ajaklakk (9.500 Ft), illetve a La Laque Couture körömlakk (7.100 Ft) Rose Baby Doll árnyalata.

Az YSL Baby Doll kollekció májustól kapható a márkát forgalmazó parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása