Smink & Makeup

Maybelline nyári sminktrend: termékek & minták

2013. május 28. spacegirl

A Maybelline nyári sminktrendjét már mutattam nektek, most pedig a termékek kerülnek sorra.

A nyári kollekció része a Volum'Express The Rocket spirál vízálló változata, a Diamond Glow négyrészes szemhéjpúder paletták, a Color Sensational Gloss szájfények, a Color Tattoo krémes szemfestékek két új árnyalata, illetve a Dream Pure BB krém.

WTP Rocket open.jpg

Volum’Express The Rocket vízálló szempillaspirál kirobbanó volument, hatszor nagyobb, sima és egyenletes pillákat ígér. Különleges, extra vastag keféjének mikroszálai arra hivatottak, hogy azonnal volument adjanak, méghozzá csomómentesen. Ajánlott fogyasztói ára 2.499 Ft.

maybelline_rocket_wp_spiral.jpg

Nézd meg nagyobban!

A spirál hatásával teljesen elégedett vagyok, bár a kirobbanó volument nem tapasztaltam, két rétegben szépen ívelt, csomómentes pillákat biztosít. A hatás nem drámai, de tökéletes választás a nyári napokra, mert csak szemfestéklemosóval lehet lerobbantani. Az applikátora elképesztően duci, úgyhogy inkább azoknak ajánlanám, akik az ilyet szeretik.

maybelline_diamond_glow_szemhejpuderek.jpg

Diamond Glow Quadok négy összeállításban érkeztek: Purple Drama (01), Coral Drama (02), Blue Drama (03), Grey Pink Drama (04). Mindegyik paletta négy, egymással összeillő fényes színt tartalmaz. Ajánlott fogyasztói áruk 2.499 Ft.

maybelline_diamond_glow_palettak.jpg

Nézd meg nagyobban!

Ami a színeket illeti, eléggé biztosra ment a Maybelline: visszafogottabb, a hétköznapokban jól hordható árnyalatok jellemzik ezt a kollekciót. Mind színekben, mind pigmentáltságban a Coral Drama lett a legerősebb összeállítás szerintem, ezzel készült a Glorious Grapefruit smink a nyári sminktrendben. Sajnos az összes árnyalat fényes ezekben a palettákban, ami szerintem egy kicsit sok, legalább egy, vagy ideális esetben kettő matt árnyalattal sokkal jobban használhatók lennének.

maybelline_cs_gloss_2013_nyar.jpg

Color Sensational Gloss szájfények szofisztikált ragyogást és luxus érzetet ígérnek, méghozzá pompázatos színekben. A nyári kollekcióba három árnyalat tartozik: Pink Shock (150), Glorious Grapefruit (420), Gleaming Grenadine (550). Ajánlott fogyasztói áruk 2.199 Ft.

maybelline_cs_shine_gloss_szajfenyek.jpg

 Pink Shock (150), Glorious Grapefruit (420), Gleaming Grenadine (550)

Nézd meg nagyobban!

Amikor először megláttam ezeket az élénk színű szájfényeket, arra gondoltam, hogy ez a kollekció erősen szájhangsúlyos lett. Amikor kipróbáltam őket, akkor viszont már egyáltalán nem voltak annyira harsányak, a fenti képeken láthatjátok, hogy teljesen jól hordhatók a hétköznapokban is. Vidám gyümölcsös illatuk van és teljesen kényelmes viseletet jelentenek, krémesek és nem ragadnak.

A Color Tattoo krémes szemfestékek két új árnyalatban érkeztek: a Pink Gold nevéhez híven rózsaszín arany altónussal, a Mauve Crush pedig egy izgalmas kékeslila. A Color Tattoo-król már írtam korábban, ezek a szemfestékek krémes gél állagúak és gyönyörű telített színekben pompáznak. Nagyon egyszerű a használatuk, akár az ujjunkkal is felvihetjük őket. Krémes állaguknak és hosszantartó hatásuknak köszönhetően szemhéjpúder alapként is használhatók. Ajánlott fogyasztói áruk 2.099 Ft.

Dream Pure BB.jpg

Dream Pure BB krém kifejezetten problémás, pattanásos bőrre lett kifejlesztve, 2%-os szalicilsav tartalommal. Azt ígéri, hogy simábbá, egyenletesebbé és hidratálttá teszi a bőrt. Olajmentes és 15-ös fényvédőt tartalmaz. Két árnyalatban érhető el, Light és Medium. Ajánlott fogyasztói ára 2.399 Ft.

Nektek hogy tetszik ez a kollekció?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása