Smink & Makeup

Menyasszonyi frizura inspiráció a vörösszőnyegről

2013. június 15. Katushka

Mire eljutottam odáig, hogy milyen legyen a hajam az esküvőn, nagyjából kismillió képet néztem meg, hogy olyat találjak, ami igazán hozzám illik és tudom viselni. Sokáig úgy keresgéltem, hogy csakis menyasszonyi frizurákra kerestem rá, de aztán rátaláltam erre a válogatásra, ami rávilágított arra, hogy elég megnézni egy-egy vörös szőnyeges képgalériát. Végül nem ezek közül a frizurák közül választottam, de annyit elárulhatok, hogy egy igazi klasszikus frizurát csinált nekem a fodrász, amit aztán a ruhámhoz illő szalaggal díszített, de majd erről lesz egy külön poszt. Nem lövöm le előre a poént :)

Wedding-Braid-Hairstyles-Pictures.jpg

Akkor nézzük, hogy mit látunk a vörös szőnyegről. Leginkább laza, bohém, fonott frizurák dominálnak mostanában, ami csak azért nem jön be nekem annyira, mert én azt szeretem igazán, ha atom biztosan tart a frizurám. Próbáltam lazább kontyokat is, de rájöttem, hogy azok nem nekem valók, bár sokan mondták, hogy jól állt.

Jennifer Lawrence a Golden Globe átadóra egy igazán laza, könnyed, fonásokkal tarkított tarkókontyot viselt.

Jennifer-Lawrence_all.png

Amanda Seyfried a Nyomorultak című film premierjén egy igazán szoros kontyot viselt, melyet egy vastag fonás vett körül. A haj tetszik, viszont a smink az szerintem borzalmas lett...

Amanda-Seyfried.jpg

Emmy Rossum a Vanity Fair Oscar partiján egy nagyon szép, elegáns, firzurát viselt. Ránézésre ez is szorosnak tűnik. Ami nekem különösen tetszik az a frizurába aplikált fejdísz. Szerintem nagyon bájos lett az összhatás. Természetesen a fonás itt is megjelent.

Emmy-Rossum_all.png

Ha valaki frufrus, akkor is lehet könnyed, laza frizurát kreáltatni. Bella Thorne leső tincseit kiengedték, hogy ezzel is keretezzék az arcát. A fejtetőről induló fonás végigmegy egészen a hátsó kontyig. A fonatba egy rózsaszín-arany zsinórt fontak, ezzel is feldobva a frizurát.

Bella-Thorne_all.png

A kevesebb néha több. Koronaszerű fonat Hayden Panettiere fejtetőjén és egy szép vörös rúzs. Nem is kell több.

Hayden-Panettiere.jpg

Szabadtéri vagy tengerparti esküvőre tökéletes lehet ez az egyszerűnek tűnő, laza hullámos frizura, egy apró fonással megspékelve, amit Joelle Carter viselt. 

Joelle-Carter_all.png

Ez a halszálka fonás, amit Jennifer Morrison viselt, szerintem koszorúslányoknak tökéletes, menyasszonynak kevésbé tudnám elképzelni.

Jennifer-Morrison.jpg

Se nem túl sok, se nem túl kevés, pont tökéletes volt Jessica Chastain frizurája. Könnyedén összefogott haj, fonott tarkókonttyal. Ez a természetes smink nálam különdíjas.

Jessica-Chastain.jpg

Ashley Tisdale félig csavart, félig halszálka fonást viselt kibontott haján. Ez szintén nem annyira menyasszonyos, de koszorúslányoknak tökéletes lehet.

Ashley-Tisdale.jpg

Kate Bosworth kétsoros fonás viselt "korona" formában a feje tetején. Szerintem nem állt neki túl jól, de ez az én személyes véleményem.

Kate-Bosworth_all.png

Julianne Hough megjelenése olyan ezen a képen mint egy angyalkának :) A dús hatású fonás itt is a feje tetejére került és itt tényleg úgy néz ki, mint egy korona. A smink szintén csillagos ötös.

Julianne-Hough.jpg

Szupercuki lány, szupercuki hajjal. Stella Maeve laza, bohám fonást kapott egy apró kis százszorszéppel megspékelve. Nyári, mezitlábas esküvőre tökéletes szerintem.

Stella-Maeve.jpg

Katy Perry ezzel a hajjal számomra megtestesíti a démoni nőt. Kibontott haj, rajta hajráfként egy vékonyabb, sima fonat. Ütős.

Katy-Perry.jpg

Ha nem akarod, hogy az arcodba lógjanak az első tincseid, akkor kövesd Christa B. Allen példáját és egy sima fonással tűzd hátra a kibontott hajad alá.

Christa-B-Allen.jpg

Az általam kevésbé kedvelt Taylor Swift ezzel a megjelenéssel most nem hibázott. Tényleg úgy néz ki, mint egy görög istennő. Több apró fonás, össze-vissza tekergetve.

Taylor-Swift.jpg

Olga Kurylenko frizurájához hasonlót mi is próbáltunk, de végül elvetettük, mert túl soknak éreztem. De tény, hogy nagyon látványos és bonyolult attól függetlenül, hogy szerintem úgy néz ki, mint amit bárki egy pillanat alatt össze tud dobni otthon magának. Fonatok és egymásba tekerések tömkelege egy tarkókontyba zárva.

Olga-Kurylenko_all_1.png

Minka Kelly a Met gálán viselte ezt a végzet asszonya frizurát, amivel nem is lett volna semmi baj, ha kifelejtik ezt a cézári fejdíszt.

Minka-Kelly_all_1.png

Lucy Liu a Golden GLobe gálára egy egyszerű, de nagyszerű fonást választott. A feje tetejéről induló félparketta fonás a tarkójától átmegy halszálkába. Nekem ez is inkább koszorúslányos, mint menyasszonyos.

Lucy-Liu.jpg

Nicole Richie feje tetejére aplikált fonott kontyocska szintén inkább koszorúslányos, de nagyon cuki. A nővéremnek is hasonló volt a frizurája (ő volt a tanúm), azt leszámítva, hogy nem fonása volt.

Nicole-Richie.jpg

Ti milyen frizurát választanátok az esküvőtökre?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása