Smink & Makeup

Maybelline trend: Big Eyes

2013. szeptember 04. spacegirl

big_eyes_modell.jpg

A Maybelline őszi trendje a nagy szemekről szól, melyek igazán babásak és elbűvölőek tudnak lenni. Ennek jegyében a cég egy vadonatúj szempillaspirállal készült az őszi szezonra. A Volum’Express Big Eyes különlegessége, hogy két applikátort tartalmaz, melyek közül az egyik a felső, a másik pedig az alsó szempillákat dúsítja és íveli. Nevéhez híven ez a spirál arra hivatott, hogy gyönyörűen megnyissa a tekintetet.

maybelline_big_eyes.jpg

Ára: 2.499 Ft

Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere pedig további tippekkel is szolgál, hogy hatalmas, szexi szemeket tudjunk magunknak varázsolni.

"Kontúrozd szemedet a Master Drama Khol Liner tartós szemceruzával a felső szempillasornál vékonyan, majd satírozd el a széleit. Alul vastagabban húzd ki, majd satírozd el az éleket. Emeld ki a vízvonalat.

Ezután szükség lesz a Big Eyes Luminous Brown szemhéjpúder palettára. A halvány bézs árnyalatot tedd a mozgó szemhéjra, a bronz barnát satírozd az alsó szempillasorra vékonyan, hogy a fekete ceruzát lelágyítsa, majd emeld ki kontúrmentesen a mélyítő vonalat. A szemhéjpúder paletta közepén található highlightert tedd a szemzugba és egy keveset a szemöldökcsontra.

Szemöldöködet formázd meg és élénkítsd a Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával, majd a spirálos kefével fésüld meg. Szempilláidat a Volum’Express Big Eyes dupla szempillaspirállal alul, felül, fesd ki."

A mi korábbi tippjeinket pedig erre találjátok.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása