Smink & Makeup

Jövőre is lesz tavasz

2013. október 05. spacegirl

De szerencsére nem kell addig várnunk, hogy kipróbáljuk a tavaszi trendeket. A New York Fashion Weeken nem kevés olyan trendet láttunk, ami valamilyen formában biztosan vissza fog köszönni a "halandók" világában is.

Minden trendfigyelő posztnál jönnek olyan megjegyzések, hogy "úristen, ezt nem gondolhatják komolyan". Ezért itt már az elején szeretném leszögezni, hogy a kifutók sminkjei nem hétköznapi, utcai viseletre vannak kitalálva, hanem az egyes kollekciók szerves kiegészítői és főleg színeikben és formájukban szolgálnak inspirációul a következő szezonokra. Hasonló a helyzet a ruhákkal is, aki hordható és elérhető árú ruhákat keres, az inkább ne a kifutókon nézelődjön...

Na de lássuk inkább a New York Fashion Weeken kirajzolódó tavaszi trendeket!

1. Színes sminkek

Colorful-Eye-Makeup_1.jpg

Ha tavasz, akkor színek! A New York-i kifutókon is nagyon sok élénk színű szemsminket láthattunk, a tervezők többségét megihlették a szezon legkülönfélébb vibráló árnyalatai.

2. Fémes szemek

Metallic-Eyes.jpg

Aki szereti a csillámos és fémes színeket, annak jó hírünk van: ezek a színek maradnak velünk jövő tavasszal is. Itt is a legkülönbözőbb megoldásokat és finish-eket láthattuk, amik könnyedén lefordíthatók a hétköznapokra is

3. Narancs ajkak

Orange-Lips_1.jpg

A tavaszi kifutók rúzs trendszíne kétséget kizáróan a narancs volt, annak sem a visszafogottabb változatai. Persze ezt a színt csak annak ajánljuk, aki egyébként is szereti az élénk rúzsokat.

7. Fehér körmök

White-Nails.jpg

Nemcsak a ruhákban, hanem a körmökön is hódít a fehér tavasszal és nyáron. Akár matt, akár fényes, ez a szín nagyon divatos lesz a következő szezonban.

Kipróbáljátok valamelyik trendet?

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása