Smink & Makeup

L'Oreal őszi trend: The Black Legend

2013. október 08. spacegirl

eva-longoria-vml-noir-excess.jpg

Jó hírünk van azok számára, akik szeretik a Volume Million Lashes Excess spirálokat, ugyanis a L'Oreal Paris ennek egy feketébbnél fekete verziójával készült az őszre. Az új összetétel káprázatos, mélyfekete igéző szemeket ígér. A speciális kefének köszönhetően különböző hatások érhetők el, egy rétegben kifinomult, több rétegben drámai eredményre számíthatunk, mindezt persze csomómentesen.

pack-noir-excess-v3-s-white.jpg

Ha szívesen elkészítenétek a gyönyörű Eva Longoria sminkjét, akkor ezeket a lépéseket kövessétek:

"Először egységesítsd arcod színét, szerkezetét a True Match bőrtökéletesítő folyékony alapozóval. Fixáld le a selymes, matt True Match púderrel. A természetes, nap csípte hatásért az orcákat a Le Blush 240-es Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd.

A titokzatos szem kialakításához a Silkissime Super Liner Black fekete, tartós és vízálló tussal kontúrozd alul-felül szemedet, majd emeld ki a vízvonalat is. Ezt követően a Color Infaillible Gold Mine szemhéjpúderre lesz szükség. A szemzugba tégy egy kevés gyöngyházfehéret. A szempillatőhöz a fekete színt satírozd, majd fölé a grafitszürkét. Alul csak a fekete színt használd. Végezetül szépen satírozd el a kontúrszéleket, hogy kialakuljon az átmenetes, füstös hatás. Szempilláidat a feketénél is feketébb Volume Million Lashes Excess Noir szempillaspirállal fesd ki.

Az ajak természetes, hidratált hatásához a Color Riche 231-es Sepia/Silk árnyalata az ideális választás. Körmeidet a Color Riche Le Vernis 702-es fekete körömlakkjával fesd ki."

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása