Smink & Makeup

Teszt - MAC Nocturnals Lipgloss/Pink széjfény szett

2013. december 08. Katushka

Néhány napja már írtunk a MAC egyik téli kollekciójáról, a Nocturnals-ról. Nagyon tetszik minden eleme, de azért húzós lenne mindet megvenni. Így aztán a Pink szájfény kollekcióra esett a választásom :) Itt kint, Amerikában azért határozottan olcsóbb minden MAC termék, úgyhogy karácsonyra ezzel leptem meg magamat. Az összes közül ez tetszett a legjobban. Mindegyik szín az én színem. Van köztük egészen halovány, csillámos szájfény, pinkes és egészen sötét is.

MAC-Nocturnals-Collection-Holiday-2013-3.jpg

Ebben a szettben is 4 szájfényt találunk. Ezek közül egy Dazzleglass (csillámos) és három pedig Cremesheen Glass (telt színű szájfény). Az ünnepi csomagolás nagyon szép, minimál. Egy kemény papírdobozban figyelnek egymás mellett a szájfények, a doboztetőn pedig van egy átlátszó rész, amin keresztül jól látjuk, hogy mi van a dobozban. De én ennek ellenére biztosan nem ebben fogom őket tartani :) azért ahhoz sok helyet foglal el. Saját ízlésem alapján mind a 4 szín tökéletes :) Nem túl erős, teljesen viselhető hétköznapokon. 

mac nocturnals lip gloss pink teszt (15).JPG

Nem különösebben tartósak, ugyanúgy viselkednek mint a sima szájfények, úgyhogy nem kell tőlük nagy dolgokat várni. Pár órát kibírnak ha vigyázunk rájuk, de a fényük azért kopik folyamatosan, de ha nálunk van a szájfény, akkor bármikor javíthatunk a hatáson. 

Az illatuk zseniális. Imádom a MAC szájfények illatát. Nem tudom, pontosan milyen illat ez, így én csak MAC illatnak nevezem, de engem minden alkalommal rabul ejt. 

Nem nagyon tapadósak a szájfények, így teljesen kényelmes viseletet biztosítanak. Az applikátorokat tekintve van némi különbség, de ez a termékből adódik. A Dazzleglassoknak kis ecsetes applikátora van, így most ennek is, a Cremesheen Glassoknak pedig szivacsos. 

A kiszerelésük picit kisebb, mintha csak úgy vennénk ilyen termékeket, de az áruk is kedvezőbb így. De lássuk őket működés közben, mit is tudnak. 

Dressed To Dazzle - Dazzleglass 

Áttetsző, enyhén csillámos, magasfényű szájfény

mac nocturnals lip gloss pink teszt (1).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (13).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (2).JPG

DSC02129.JPG

DSC02136.JPG

Fashion Scoop - Cremesheen Glass

Krémes, világos, pasztell rózsaszín

mac nocturnals lip gloss pink teszt (3).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (12).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (4).JPG

DSC02140.JPG

DSC02144.JPG

Petite Indulgence - Creemesheen Glass

Telt, középrózsaszín

mac nocturnals lip gloss pink teszt (6).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (11).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (7).JPG

DSC02147.JPG

DSC02151.JPG

Colour Saturation - Creemesheen glass

Mély, padlizsánszín

mac nocturnals lip gloss pink teszt (8).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (10).JPG

mac nocturnals lip gloss pink teszt (9).JPG

DSC02153.JPG

DSC02166.JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása