Smink & Makeup

A L'Oreal Paris ünnepi sminktrendje: káprázatos ragyogás Palvin Barbival

2013. december 21. spacegirl

barbara_palvin_shine_caresse_juliet_russie_c.jpg

A L’Oreal Paris ünnepi sminktrendjének középpontjában az ajkak állnak. A Shine Caresse innovatív technológiája az intenzív színeket tündöklő fényhatással egyesíti. A kollekció merész és tiszta színeit a márka szépségnagykövetének, Palvin Barbinak friss és nőies bája inspirálta.

shine_caresse_juliet_c.jpg

A hosszantartó, érzéki ragyogás titka a 30% víz- és a 60% olajtartalom, mely egyszerre hidratálja és teszi ragyogóvá az ajkakat. A különleges szív alakú aplikátor hegyével kontúrozhatjuk ajkunk körvonalát, lapjára fordítva pedig könnyedén feltölthetjük a kedvenc árnyalatunkkal. A légiesen könnyű textúrájú Shine Caresse nyolc káprázatos színben kapható. Ajánlott fogyasztói ára: 3.299 Ft.

ShineCaresse_skupinka-vyrovnana.jpg

Barbi sminkjét te is könnyedén elkészítheted magadnak:

loreal_barbi_termekek.png

Egységesítsük bőrünk színét a Lumi Magique folyékony alapozóval. Ezt követően a Lumi Magique Highlighting Pen ecsetes korrektorral világosítsuk ki a szem alatti területet, az orrnyerget, az arccsontot és tegyünk egy pöttyöt az áll közepébe. A különböző területek kivilágosításával ragyogóan szép, plasztikus lesz arcunk. Ujjunkkal finoman simítsuk össze a textúrákat, majd enyhén púderezzük le.

Az orcák üde ragyogását a Le Blush 120-as Sandalwood Pink árnyalatával élénkítsük az arccsont alatt a halánték irányába kontúrmentesen.

A mozgó szemhéjra a Color Infaillible 016-os Coconut Shake, matt bézs árnyalatú szemhéjpúdert satírozzuk az ártatlan hatás fokozása érdekében, így gyönyörű, nagy és tiszta tekintetet kapunk.

A szempillákat a Volume Million Lashes Excess Noir éjfekete szempillaspirállal fessük ki.

Végül nem maradt más hátra, mint a tündöklően fényes ajkak kialakítása. Barbi a Shine Caresse 300-as árnyalatával tette érzékivé ajkát.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása