Smink & Makeup

Teszt: Astor Big & Beautyful BFly (Butterfly Look) szempillaspirál

2014. január 14. spacegirl

astor_big-beautyful_butterfly.jpg

Az Astor legújabb spirálja, a Big & Beautiful BFly Butterfly Look azt ígéri, hogy hatalmas, ívelt és dús, mégis puha és rugalmas pillákat varázsol.

"A Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál zselés hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüss szerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat.

Az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugodtabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés.

Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha sem fognak elnehezülni."

Lássuk, mit tud a gyakorlatban!

A Big & Beautiful BFly spirál meglehetősen duci, fényes világos rózsaszín tubusban érkezik. Egyszerű, drogériás csomagolás, semmi extra.

Ami a kefét illeti, hatalmas és legalább annyira duci, mint a csomagolás. Ez nem az a kefe, amivel két pillanat alatt ki lehet festeni a pillákat, oda kell ugyanis figyelni, hogy megfelelően tartsuk az S-forma miatt, illetve a nagy mérete miatt könnyen össze is kenhetjük vele magunkat. Azoknak, akiknek kicsi szemük vagy rövid pillájuk van, illetve nem szeretik a nagy keféket, semmiképpen sem javaslom. Nekem elég nagy szemeim vannak, úgyhogy elboldogultam vele. A formának köszönhetően tényleg el lehet érni a szélső szempillaszálakat is, de nem jobban, mint mondjuk egy egységesen vékony kefével.

astor_big-beautyful_butterfly_kefe.jpg

A formula valóban könnyű és viszonylag hamar is szárad. Két régetnél többet nem vinnék fel belőle, de erre nincs is szükség.

Ami a hatást illeti, a kefe alakjának köszönhetően nagyon szépen ívelt pillákat lehet vele kialakítani. Nekem általában csak akkor lesznek ennyire ívesek a pilláim, ha használok szempillagöndörítőt is, de ennél a spirálnál erre nem volt szükség. A hosszabbító hatása is teljesen rendben van szerintem, erőteljes dúsítást viszont nem tapasztaltam. Nappali is esti sminkhez is megfelelő.

astor_big-beautyful_butterfly_spiral_elotte-utana.jpg

Előtte - utána: 2 rétegben

Irritációt nem okozott és szépen tartja magát egész nap.

Összességében jobban tetszik, mint az Astor legutóbbi spiráljai, de a körülményes használata miatt nem lett a kedvencem. A javasolt fogyasztói ára 2.699 Ft, ami a fenti kompromisszumokkal együtt a helyén van szerintem.

Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már vagy kipróbálnátok?

A terméket a Coty-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása