Smink & Makeup

Vichy Teint Ideal: az első alapozó az ideális arcszínért

2014. február 17. spacegirl

A Vichy az alapozók széleskörű választékát kínálja az enyhe fedéstől az intenzív fedő hatásig. Most pedig egy új alapozó termékcsaládot vezettek be, a Teint Idealt. 

Vichy_TeintIdeal.jpg

A Teint Ideal alapozók szinte megújítják az arcbőrt: egységesítenek, ragyogást adnak és lehetővé teszik, hogy az arcbőr szabadon lélegezzen. A Teint Ideal 3 pillére:

  1. A fény – 'Folyékony fény" (Liquid Light) technológia a maximális ragyogó hatásért.
  2. Az arcbőr megújulása – Az aktív hatóanyag-együttes napról napra javítja az arcbőr minőségét.
  3. Természetes hatás – Hosszantartó természetes hatást ad az arcbőrnek.

A Teint Ideal termékcsaládot 3 elegáns, aranyozott csomagolású termék alkotja: fluid, krém és kompakt.

Teint Ideal Fluid: Normál és kombinált bőrre, SPF 20

A víz alapú, ultrakönnyű textúrájú alapozó fluid ragyogó fátylat képez az arcbőrön. Az ásványi pigmentek és a Liquid Light technológia tökéletesen egységesítik és ragyogóvá teszik az arcbőrt. A három aktív hatóanyagból álló együttes intenzíven ápolja az arcbőrt és visszaadja természetes hatását. Használatával az arcbőr felszíne lágyabb és bársonyosabb lesz, a pórusok összehúzódnak. Az eredmény: egységes, selymes és ragyogó arcbőr. Tartós hatás, akár órákon át.

Teint Ideal Krém: Száraz bőrre, SPF 20

A száraz arcbőrre kifejlesztett, gazdag krém textúra kétszer több hidratáló összetevőt – hialuronsavat és glicerint – tartalmaz az arcbőr kiszáradásának megelőzése érdekében. A Hydra-Capt technológia visszatartja a vizet. A Liquid Light technológiának és a három aktív hatóanyagból álló együttesnek köszönhetően az arcbőr ragyogóbb lesz. Az eredmény: természetesen egységes, bársonyos arcbőr és enyhe púder hatás. Tartós hatás, akár órákon át.

A fluid és a krém 4 árnyalatban kapható, mindkét típusú alapozó ajánlott fogyasztói ára: 5.999 Ft (30 ml).

Teint Ideal Kompakt: Minden bőrtípusra, SPF 25

A gyengéd, selymes púder textúra egységesíti az arcbőrt anélkül, hogy elnehezítené. Ragyogást adó összetevőket tartalmaz. Könnyű olajok segítik a felvitelt és bársonyosan lágy arcbőrt biztosítanak. Összetétele javítja az arcbőr minőségét, a bőrhibák bizonyítottan csökkennek. Az eredmény: tökéletesen természetes és őszibarackhoz hasonló bársonyos arcbőr. Tartós hatás, akár órákon át. 2 árnyalatban kapható, ajánlott fogyasztói ára 6.499 Ft (9,5 g).

A Teint Ideal termékcsalád tagjai  2014. januártól kaphatók a Vichy partnergyógyszertáraiban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása