Smink & Makeup

Teszt - Chanel Joues Contraste 74 Ultra Rose pirosító

2014. február 19. Katushka

Sokszor találkozhatunk olyan pirosítókkal, melyeknek a színe élénk, már-már zavarba ejtő. Ilyenkor sokan inkább meg sem veszik az adott terméket, mert úgy vannak vele, hogy ha magukra kenik, biztos úgy fognak kinézni, mint a bohócok. Nálam is amikor meglátják az ilyen darabokat, mindenki frászt kap, de mikor ezekkel készítem el a sminkjüket, akkor meggyőződnek róla, hogy ez abszolút nincs így. A Chanelnek is van pár igen feltűnő darabja, ilyen például ez a pirosító is, amiről a következőkben olvashattok. Ez a pirosító találóan az Ultra Rose nevet kapta.

Chanel Ultra Rose pirosító teszt (2).JPG

A kiszerelése nagyon elegáns, "Chaneles". A pirosító tok egy plüssös kis tokban található, mint a legtöbb Chanel termék.

Chanel Ultra Rose pirosító teszt (3).JPG

A fekete műanyag tok egyébként teljesen jól záródik, nincs benne semmi különös. Találunk benne egy teljes fedelet betöltő tükröt és egy púder ecsetet. Nálam annyira nem nyert ez az ecset, mert nem elég puha szerintem, így én nem ezt szoktam használni hozzá, mert ez még inkább porolja a festéket.

Chanel Ultra Rose pirosító teszt (4).JPG

A pirosító tehát nagyon élénk rózsaszín színben pompázik. Első ránézésre azt gondolnánk, hogy ezzel csak extrém sminkeket lehet készíteni, de ez egyáltalán nincs így.

Chanel Ultra Rose pirosító teszt2.JPG

Teljesen jól használható a hétköznapokra is, mivel az egészen enyhe fedéstől az erős fedésig könnyen építhető. A finish-e enyhén fényes, de ha szeretnénk fokozni a hatást, akkor használhatunk rá highlightert. Azt tapasztaltam, hogy a pirosítóimhoz képest jobban poroz, bármilyen puha ecsettel nyúlok is hozzá. Az illata elképesztően kellemes, virág illatú. Tartóssága teljes mértékben kielégítő, kibírja egész nap, de persze ha néhány óránként szeretnénk felfrissíteni a sminkünket, ezáltal felkerül 1-2 plusz réteg púder, akkor érdemes felfrissíteni ezt is.

Chanel Ultra Rose pirosító teszt (1).JPG

Az ára, mint minden Chanel terméknek, ennek is húzós. Nagyon jó minőségű termékről van szó, de azért  túlzásnak tartom ezt az árat érte. Viszont szó se róla, kiszerelése miatt és márkája miatt is abszolút luxus termékről van szó.

Természetesen jó szokásomhoz híven ezzel a termékkel is készült egy smink, amin láthatjátok, hogy valóban milyen természetes színről van szó.

DSC03587.JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása