Smink & Makeup

Új, hazai biokozmetikumok a mySPIRIT skincare-től

2014. március 03. spacegirl

Aki rendszeres olvasónk, jól tudja, hogy az arcápolásban előnyben részesítem a mesterséges anyagoktól mentes, magas minőségű bio termékeket. Ha pedig ezek a termékek még hazaiak is, az külön jó pontot jelent nálam. Éppen ezért nagy öröm volt a számomra, hogy az elsők között ismerhettem meg a mySPIRIT skincare exkluzív, magyar fejlesztésű és gyártású luxustermékeit.

myspirit_skincare_family2.jpg

A mySPIRIT skincare bioarcápolók és a hozzájuk kapcsolódó, személyre szabott kezelések a bőrszövet egészséges működésének támogatásával és annak megőrzését elősegítve biztosítják a bőr szépségét. A termékek mögött több éves kutatómunka áll, amelynek során olyan kozmetikumokat fejlesztettek ki, amelyek segítenek megteremteni a bőr belső harmóniáját, így téve ragyogóvá és élettel telivé a bőrt.

Biokontroll védjegy-nkft.JPGA „bio” pedig természetesen nem egy marketingfogás ebben az esetben: BIOKONTROLL tanúsítvány igazolja, hogy a mezőgazdasági összetevők több mint 95%-a ellenőrzött biotermelésből származó növényi alapanyag, aminek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető. A növényi összetevőket kézzel gyűjtik be az ökológiai minősítéssel rendelkező természetes lelőhelyeken vagy a bio gazdaságokban. A kozmetikumok gyártása kézzel, illetve "PILOT-PLANT" üzemben történik.

Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Azaz nemcsak „felületi” kezelésről van szó, hanem a teljes bőrfelület és a test egészének egészsége áll a középpontban. A termékek hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben.

Az elmúlt években végzett kutató- és fejlesztőmunka eredményeképpen igazi magyar kuriózumot mutathatunk be a kozmetikai piacon. Meggyőződésem, hogy a mySPIRIT skincare termékek és kezelések jelentős változást hozhatnak a bőrápolás területén

- dr. Gyovai Viola, okleveles biológus
(a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa,
a termékek fejlesztését végző munkacsoport vezetője)

A mySPIRIT skincare biokozmetikumokhoz személyre szabott kezelések is kapcsolódnak, melyek tovább növelik a hatékonyságot.

mS-lany_kezeles_5.jpg

asvanyok2.jpgEzek jelenleg az egészségmegőrzés iránt elkötelezett két magyar tulajdonú szállodában, a sárvári Spirit Hotelben és a hévízi NaturMed Hotel Carbonában érhetők el.

A kezelések során négyféle bio illóolaj-keveréket használnak, melyek a négy elem – a tűz, a víz, a levegő és a föld – jellemző tulajdonságaihoz illeszkedő esszenciák, a különböző jegyben születettek számára leginkább hatásos összetevőkből válogatva.

A hatást fokozza a különleges energizált víz, melynek erejét a féldrágakövek adják. Az ásványok rezgése speciális állapotváltozást eredményez a szervezetet felépítő vízmolekulákban, fokozva a vitalitást, segítve a rekreációt.

Már évekkel ezelőtt megálmodtuk azokat a prémium minőségű biokozmetikumokat és a hozzájuk tartozó, egyedülálló kozmetikai kezeléseket, amelyek a fejlesztők szakértelmének és odaadó munkájának köszönhetően végre megszülethettek

- Torhosi Tünde, mesterkozmetikus 
(a mySPIRIT skincare kozmetikumokat forgalmazó cég vezetője)

Ha szívesen kipróbálnátok a kozmetikumokat, akkor erre nemcsak a két említett szállodában van lehetőségetek, hanem myspirit.hu weboldalon keresztül is tudtok vásárolni. Hamarosan tesztekkel is jelentkezünk, hogy közelebbről is megismerhessétek ezt a különleges, 12 tagú termékcsaládot!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása