Smink & Makeup

Vichy Liftactiv Advanced Filler a ráncok ellen

2014. március 27. spacegirl

Vichy LiftactivAdvancedFiller arc.jpg

Az idő előrehaladtával arcbőrünkön ráncok jelennek meg. Bizonyos ráncok akár pozitív hatást is kelthetnek, például a vízszintesen, legyező irányban szétterülő “nevetőráncok“, amelyek a szemkörnyéken alakulnak ki. Vannak azonban olyan ráncok, amelyek esetén a nők szomorú arcvonásokra és fáradt arckifejezésre panaszkodnak. Ezek okozói a függőleges ráncok, tehát a szemöldökök közötti, a száj körüli, az ajkak feletti és nasolabiális (orr-szájzug) ráncok. Ezek bevésődése okozza, hogy az arc idősebbnek, szomorúnak vagy haragosnak tűnik.

Vichy Liftactiv Advanced Filler.jpgA Liftactiv Advanced Filler az első arckrém a Vichy-től a felszíni ráncok kisimításáért és a mély, függőleges ráncok feltöltéséért az élettel teli és fiatalosabb arcbőr visszaadása érdekében. A termék alappillére most először a tiszta retinol és a LR2412 aktív hatóanyagok kombinációja. A felszíni ráncok intenzív kisimítása érdekében a retinol az eddigi legmagasabb (0,2%) koncentrációban szerepel. Az LR2412 molekula egyfajta „belső biológiai injekcióként“ hat a mély ráncok feltöltéséért.

A könnyű fluid textúra kellemes és gyorsan felszívódik. Az arcbőr azonnal simább lesz, nem zsíros, nem ragad. A ragyogást adó összetevőknek köszönhetően a bőr jobban visszaveri a fényt, míg a hialuronsav és a glicerin azonnal hidratálják az arcbőrt. Kiváló sminkalap. A gyengéd illatanyag fokozza az alkalmazás élményét. Minden bőrtípusra alkalmazható. Hipoallergén. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt érzékeny bőrűeken is. Paraben-mentes. Bőrnyugtató és -regeneráló Vichy termálvizet tartalmaz.

Kapható a márkát forgalmazó gyógyszertárakban, ajánlott fogyasztói ára 8.999 Ft (30 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása