Smink & Makeup

Megújult a Garnier Essentials ránctalanító termékcsalád

2014. március 29. spacegirl

A Garnier Essentials megújult termékcsaládja három korosztály (35+,45+,55+) számára ígér védelmet a ráncok ellen.

garnier_essentials_csoportkep.jpg

A termékcsalád tagjai:

Essentials 35+ nappali és éjszakai arckrém és szemkörnyékápoló: A tea polifenolok a külső negatív hatások elleni védelmükről ismertek. Az arckrémnek köszönhetően a bőr visszanyeri egészséges kinézetét, kisimul és hidratáltabb lesz. A muti-aktív szemkörnyékápoló harcol a szemkörnyék ráncai ellen: csökkenti a ráncok számát és a bőrfelszín ráncait, puhává teszi és hidratálja a szemkörnyéket.

Essentials 45+ nappali és éjszakai arckrém: A tápláló hatásáról ismert Omega 6-ban gazdag homoktövis olaj a bőregyenetlenség ellen hat. Egy arcápoló, amely aktívan harcol a bőröregedés látható jelei ellen: csökkenti a ráncok számát és felületét, láthatóan erősíti az arc kontúrját és hatással van a bőr rugalmasságára.

Essentials 55+ nappali és éjszakai arckrém: A rizs peptidek a bőr minőségének javításáról és a tápláló hatásukról ismertek. Ez az arcápoló segít visszaadni a bőr tömörségét: csökkenti a ráncokat, formálja az arc körvonalait és intenzíven táplál. Komfortot és rugalmasabb érzetet ad a bőrnek, az arcbőr ragyogóbbá válik tőle.

A nappali és éjszakai arckrémek kiszerelése 50 ml-es, a 35+ szemkörnyékápolóé pedig 15 ml-es. Minden termék ajánlott fogyasztói ára 2.199 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása