Smink & Makeup

Újdonságok az Astortól

2014. április 01. spacegirl

14832 Photo PR Eyes Artist Palette 03_A.png

Az Astor idei bevezetései közé tartoznak a megújult EyeArtist Wet & Dry szemhéjpúder paletták, melyek színeit a divatvilág inspirálta. A színek megalkotásában Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója is részt vett. 

Az Astort a világ legnívósabb divateseményei inspirálták, amikor megalkotta ezeket a trendi színeket – az EyeArtist Wet & Dry szemhéjpúder paletta tökéletes választás minden alkalomra. Én például, amikor igazán ellenállhatatlan akarok lenni, fekete, füstös szemeket festek magamnak a Rock Show in London 720 árnyalattal.

- Heidi Klum

Az EyeArtist Wet & Dry szemhéjpúder paletták nagy koncentrációban tartalmaznak pigmentszemcséket, így intenzíven vibráló színeket ígérnek, szárazon használva lágyabb, nedvesen pedig erősebb színhatást eredményeznek. Bársonyos textúrájuknak köszönhetően nagyon puhák, egyszerűen felvihetők és akár 10 órán át tökéletes hatást ígérnek. Minden paletta 4 összeillő színt tartalmaz, melyekkel bárki profi sminket készíthet: van bennük világos kiemelő szín, két fő árnyalat és egy sötétebb szín, amit a pillák tövébe ajánlanak. A palettákban található egy kétvégű applikátor, illetve a hátoldalon lépésről lépésre tippek is a használathoz.

Színek:

  • BLACK SMOKY TREND Rock Show in London 720
  • BROWN SMOKY TREND Latin Night in Madrid 120
  • BLUE SMOKY TREND VIP Soirée in Saint Tropez 210
  • GREEN SMOKY TREND Underground Party in Berlin 310
  • PURPLE SMOKY TREND Romantic Date in Paris 610
  • PINK TREND Gelato in Milano 600

Javasolt fogyasztói áruk 2.999 Ft.

Lift_Me_Up_bb_korrektor.jpg

Szintén idei újdonság az Astor Lift Me Up 10 az 1-ben Anti-aging BB krémje. Ez a termék használható a szokásos alapozó alá primerként vagy akár önmagában is. Nevéhez híven 10 jótékony hatást ígér:

  1. Alkalmazkodik a bőr színéhez
  2. Feszesíti a bőrt
  3. Táplál és hidratál
  4. Simává teszi a bőrt
  5. Gondoskodik a bőr fiatalos megjelenéséről
  6. Kiegyenlíti az egyenetlen bőr felszínt
  7. Tökéletesíti a bőr tónusát
  8. Eltünteti az apró ráncokat
  9. Elfedi a bőrhibákat
  10. SPF20 napvédő faktorral rendelkezik

A BB krém különleges hidratáló formulája hialuronsav tartalmának köszönhetően veszi fel a harcot az öregedés jeleivel, valamint az antioxidáns hatású C vitamin védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. 2 színben kapható: 100 Light és 200 Medium. Javasolt fogyasztói ára 2.999 Ft.

Az Astor Lift Me up BB krém csodát művel a bőrömmel. Különösen azokon a napokon tesz nagy szolgálatot, amikor egyszerűen nincs időm sokat foglalkozni a sminkemmel, gondoskodni a megfelelő fedésről és hidratálásról. Ez tényleg 10 az 1-ben csodaszer!

- Heidi Klum

A bb krém tökéletes kiegészítője az új Astor 2 az 1-ben Lift Me Up korrektor. Ez a termék bőrfeszesítő szérum és ragyogást adó alapozó keveréke. Azt ígéri, hogy kiemeli és láthatóan kisimítja a szem környék finom bőrét, elfedi a sötét karikákat, a kor árulkodó jeleit. Formulája bővelkedik a C és E vitaminban, ezek a hatékony antioxidánsok egyenletesebbé varázsolják a bőrt és megvédik a környezeti hatásokkal szemben. Peptideket is tartalmaz, melyek jótékony hatására csökkennek a ráncok, így a bőr még simább és fiatalabb lesz. A korrektor 2 színben kapható: 1 Light és 2 Medium. Ajánlott fogyasztói ára 2.299 Ft.

14769 Photo PR Perfect Stay WTP ES-EL 01_G.png

Szintén nagyon ígéretesek a 24H Perfect Stay vízálló szemhéjfesték&ceruza terméksor legújabb színei. Az aktuális trendnek megfelelő 4 árnyalat: Sunny Gold (110), Pacific Blue (210), Hot Brown (400) és Mysterious White (800). A többfunkciós 24H Perfect Stay vízálló szemhéjfesték&ceruzát használhatjuk szemhéjfestékként és szemceruzaként is. Az ígérik, hogy formulájuknak köszönhetően nem ragadnak, nem peregnek le, gazdagon pigmentáltak és akár 24 órán keresztül is tartják vízálló tulajdonságukat. A ceruza forma garantálja a gyors és pontos felvitelt. Applikátorra nincsen hozzá szükség, de azért egy jó ecset nem árt.

Szuper dolog, ha valamivel igazán fel tudom dobni a szemfestésem. Imádom az Astor 24H Perfect Stay vízálló szemhéjfesték&ceruza új színeit, abszolút trendik és nagyon hordhatóak. Kedvencem a Pacific Blue, ez a tündöklő azúrkék, mely igazán kiemeli a szemszínem. Ami pedig a legjobb, hogy a festék nem kenődik el, nem pereg le, nem fakul, akár órákon át is úgy marad, ahogy a sminket elkészítettem.

- Heidi Klum

A szemhéjfesték&ceruzák javasolt fogyasztói ára 1.899 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása