Smink & Makeup

Visionnaire Advanced Multi-Correcting Krém a Lancome-tól

2014. május 21. spacegirl

2011-ben a Lancome megalkotta az első LR2412 molekulát tartalmazó Lancome Visionnaire szérumot, melynek bevezetésével igazi áttörést ért el. A közel 100 nemzetközi díjjal elismert Visionnaire szérum jótékonyan hat a ráncokra, a pórusokra és a bőr egyenetlenségeire.

lancome_visionnaire.jpg

A Visionnaire ereje mostantól krém formájában is elérhető a Visionnaire arcápolónak köszönhetően. A Lancome egy különleges textúrát alkotott azoknak, akik gazdagabb textúrájú termékkel szeretnék kiegészíteni vagy helyettesíteni a szérumot, de továbbra is élvezni szeretnék annak számos előnyét.

A krém aktív összetevők olyan összességét tartalmazza, amelyek azt ígérik, hogy széleskörűen hozzájárulnak a tökéletes, lágyabb, ragyogóbb és élettelibb arcbőrhöz. A termék az LR2412 molekula 2%-os koncentrációja mellett adenozint és hyaluronsavat tartalmaz. Az adenozin a kollagént lebontó enzimek hatását csökkenti, így védi az LR2412 molekula által megerősített kollagén hálózatot. Emellett növeli a sejt-mátrixok kohézióját, amellyel szintén hozzájárul az LR2412 molekula hatásának kiegészítéséhez. A hyaluronsav a bőrrel kontaktusba lépve felszívódik és áthatol az epidermisz felső rétegein, így biztosítja hidratációjukat és helyreállítja a bőr teltségét.

Az LR2412 molekulája köré épülő aktív összetevők kombinációjához a Lancome olyan textúrát hozott létre, amely a krémek gazdaságát a folyadékok könnyed érzetével párosítja. Az elasztomerek adják a krém nagyszerű textúráját, a Tajtékvirág magokból kivont olaj pedig arról az egyedülálló képességéről ismert, hogy védi a bőrt a kiszáradástól. Gyorsan felszívódik, miközben bársonyos, finoman lágy réteget képez, amelynek köszönhetően a bőr rendkívül puha tapintásúvá válik.

A Visionnaire Advanced Multi-Correcting Krém 2014. májustól kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben és a márkát forgalmazó parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára 23.900 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása