Smink & Makeup

Újdonságok a Vichy-től: Aqualia Thermal Dinamikus Hidratálás termékcsalád

2014. május 23. spacegirl

A Vichy megújította a népszerű Aqualia Thermal arckrémcsaládot és egy vadonatúj szérummal is jelentkezett. A fejlesztés alapja az a felfedezés, hogy az arcbőr kiszáradásáért az egyenletlen vízeloszlás is felelős. Ez okozza a nap folyamán az arcbőr egyes területeinek nem megfelelő hidratálását, amely végül az üdeség elvesztéséhez vezethet.

Vichy_AqualiaThermal.jpg

Az Aqualia Thermal az első arcápoló, amely biztosítja a víz egyenletes eloszlását és annak megtartását az arcbőr 7 legfontosabb területén. Ez a dinamikus hidratáló technológia a Vichy termálvíz (10%) és 3 energizáló összetevő: hialuronsav, Aquabioryl, ʎ-karragén egyedülálló kombinációja által támogatott vízellátás serkentésén alapszik. Azt ígéri, hogy az arcbőr azonnal hidratált lesz, bársonyosan lágy és üde marad az egész nap folyamán. Az Aqualia Thermal Dinamikus Hidratálás termékcsalád megújult, exkluzív csomagolásban kapható: intenzív szérum és nappali arckrém 2 kellemes textúrában (könnyű és tápláló arckrém).

A szérum a hatékonyság és a frissesség koncentrált arcápolója az arcbőr intenzív hidratálásáért. 10% Vichy termálvizet tartalmaz és háromszor magasabb koncentrációjú Aquabiorylt a nappali arckrémhez képest, aminek köszönhetően maximálisan hidratálja az arcbőrt. Az üde textúra azonnali hidratálást és komfortérzetet ígér. A szérum minden bőrtípusra alkalmas, érzékeny bőrre is. Ajánlott fogyasztói ára 6.999 Ft (30 ml). Kapható a Vichy partner gyógyszertáraiban 2014. áprilisától.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása